Ntb do 10k (pokud možno,ne Acer)

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
zuzz
občas něco napíše

Ntb do 10k (pokud možno,ne Acer)

Příspěvekod zuzz » 26 pro 2012 23:58

Zdravím,
obracím se na vás s prosbou o radu při výběru notebooku v (dosti žalostné) ceně do 10.000,- Na Vánoce mi můj 5 let starý Fujitsu siemens amilo Fi 2550 vypověděl službu, tudíž potřebuju v co nejrychlejší době sehnat náhradu...bohužel v nižší cenové relaci.

Řadím se mezi běžné uživatele, kteří se v práci na ntb vyznají o něco lépe, než ostatní vrstevníci. Nicméně ntb užívám jen k běžnému procházení netu (potřeba aby zvládal několik otevřených oken internetového prohlížeče - mezi ně i hry na fb typu Farmville a podobné osírače okolí:) + spuštěné další programy - ovšem nijak náročné), pak samozřejmě filmy a když se opravu zadaří, sem tam si zahrát nějakou hru typu Assasins creed 3.

Raději bych se vyhla Acerům, tato značka mi nevoní a nevodí ani mému okolí :) (ovšem klidně se nechám poučit a vyvrátit si tento mýtus ;) )

Markus.bck
píše často

Příspěvekod Markus.bck » 27 pro 2012 00:32

používáte ho často mimo domov? Požadujete tedy matný display?
včetně OS?¨
a Assasins creed 3 si na nb za 10k opravdu nezahrajete :)

zuzz
občas něco napíše

Příspěvekod zuzz » 27 pro 2012 00:55

Matný display není třeba, OS třeba je (a windows 8 nejsou opravdu nutností :))
Assasins creed 3 jsem na starém FJS zahrála, tak jsem to aspoň zkusila u této budoucí "šunčičky" :D

Jirrick
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jirrick » 27 pro 2012 01:28

Pokud se má uvažovat o hraní, tak se chce posunout do kategorie 12 až 13 tisíc. Levnější notebooky buď nemají dostatečný výkon nebo OS.

Počítač s W7 se už v této kategorii nový nekoupí, vše už má z výroby W8. Ale ono to není zase taková tragédie (nabídka Start se dá dodělat pomocí programů třetích stran a jinak to víceméně jsou obarvené hranaté sedmčky).

Notebooků značky Acer se neboj, jedná se o starou pověru. Jsou stejně kvalitní jako notebooky ostatních značek v této kategorii a navíc mají v rámci možností dobrý servis - středisko je v Brně, a vyřizuje docela rychle, na rozdíl od takového Lenova (řada Ideapad), které má servis někde v Polsku a trvá to celou věčnost.
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

zuzz
občas něco napíše

Příspěvekod zuzz » 27 pro 2012 18:37

Po nějakém tom hledání se rozhoduji mezi těmito "draky" :) můžete vyjádřit prosím svůj názor, pro který se rozhodnout?

http://www.euronics.cz/notebook-lenovo- ... prodejnach

http://www.euronics.cz/notebook-hp-comp ... a/p317568/

www.euronics.cz/notebook-hp-650-celeron ... a/p321582/

www.euronics.cz/notebook-hp-655-amd-e2- ... a/p321584/

...co se týče frekvence procesoru, nejlíp je na tom Lenovo, ale nevím, zda vybírat především podle toho...

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 27 pro 2012 19:12

Na ACIII v této ceně zapomeň.Asi bych zvolil to Lenovo G580.Nebo trošku připlať ------www.alza.cz/acer-aspire-v3-531g-b9604g75makk-cerny-d362146.htm Na něm si i zahraješ nové hry.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Zpět na „Jaký vybrat notebook“