Kúpa notebooku s kvalitným audiom a wifi
Kúpa notebooku s kvalitným audiom a wifi
Zdravím, Prosím Vás o rady. Mal by som záujem o nejaké rady, týkajúce sa notebooku s kvalitným audiom a wifi to sú moje jediné podmienky, mám ešte dva notebooky HP DV7-6c47cl 17.3" Dark Umber ktorý som objednával z USA a mám ho na náročnejšiu prácu + Lenovo ThinkPad E525 čo mám väčšinou na cestovanie, ale nastala taká vec, že vždy mi niekto moje notebooky doma obsadí a potrebujem mať vždy jeden voľný, keďže sa venujem aj písaniu knihy pri ktorej si rád vypočujem dobrú hudbu, čiže chcel by som sa poradiť o používanom notebooku hlavne určenom na písanie a tu je moja otázka je nejaký notebook ktorý má veľmi dobrú klávesnicu určenú na písanie veľkého množstva text denne do ceny 250 eur ? alebo to mám riešiť externou klávesnicou od Logitech, ktoré značky audio v notebookch by ste mi odporúčali okrem Harman/Kardon a Bang&Olufsen? vopred ďakujem za všetky rady 

Hm.. s tím nemohu rozhodně souhlasit.Tyto reproduktory jsou rozhodně lepší než různé no-name apod.Michal27 píše:zadny dynaudio, zadny jbl, zandy bang and olfusen.... to je jako carl-zeiss u nokie...je to jen reklamni nesmysl... proste si nekam zajdi do showroomu a vyzkousej..
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Právě že jen Beats Audio mi připadá jako reklama.Hraje to bídně.Dle mého sluchu hrají nejlépe Dynaudia,HK a poté JBLka.A mám naposlouchány desítky modelů od různých výrobců.Ovšem to rozhodně nejsou modely do 250 euro.SorelJulien1992 píše:ďakujem ti budem hľadať aj tie, ešte ma napadlo takéto niečo ako Beats Audio ktoré začali dávať do HP - keďže s HP som spokojný len tá cena tam nieje taká akú by som požadoval, je možné tebou uvedené notebooky s audiom dostať za cenu do 250 eur?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
ďakujem, ide mi hlavne o to ako som už písal, nech je to akýkoľvek starý notebook, je mi jedno či bude mať deň alebo 3 roky, len nech je do ceny 250 eur, celkom sa mi páči tá toshiba s Harman/Kardon, ale zaujímalo by ma ako by som mal riešiť veľké množstvo písaného textu, či pre istotu kúpiť externú klávesnicu, alebo sa spoliehať na tú notebookovú? 

Zpět na „Jaký vybrat notebook“