Acer TimeLineX 5830TG
-
- občas něco napíše
RADA ZAČÁTEČNÍKOVI
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak nejlíp upgradovat tento notebook, mám ho už rok a něco a chtěl bych si ho vylepšit.
Uvažuji o koupi této RAMky: http://www.alza.cz/kingston-4gb-so-dimm ... 149203.htm
Dále bych se chtěl zeptat, co všechno můžu ještě vylepšit, jak už software, tak hardware, moc se v tom nevyznám a za každou dobrou radu budu vděčný, také by mě zajímalo, jestli bych mohl nějak rozjet battlefield 3 nebo GTA 4 na hratelné úrovni. A ještě by mě zajímalo jestli je možné v tomto notebooku vyměnit grafickou kartu za nějakou lepší a výkonnější, případně kdyby to šlo, jakou tam mohu dokoupit.
Moc děkuji za odpovědi.
Uvažuji o koupi této RAMky: http://www.alza.cz/kingston-4gb-so-dimm ... 149203.htm
Dále bych se chtěl zeptat, co všechno můžu ještě vylepšit, jak už software, tak hardware, moc se v tom nevyznám a za každou dobrou radu budu vděčný, také by mě zajímalo, jestli bych mohl nějak rozjet battlefield 3 nebo GTA 4 na hratelné úrovni. A ještě by mě zajímalo jestli je možné v tomto notebooku vyměnit grafickou kartu za nějakou lepší a výkonnější, případně kdyby to šlo, jakou tam mohu dokoupit.
Moc děkuji za odpovědi.
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Nahráním nového BIOSu o data nepřijdeš.Ale pozor je to vysoce riziková operace.Když se to nepovede,tak už NTB neprobudíš.A jinak u každého výrobce je postup trochu odlišný.Podívej se na přesný postup na support Aceru.Já to takto z hlavy nevím.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše