Ahoj.
Po rozsáhlém výzkumu jsem se rozhodl pro tento notebook, konkrétně model GE70 0NC-290CZ.
Vlastní již někdo tento notebook nebo podobný? Měl bych ještě 2 dotazy.
1) Grafická karta GeForce GT 650M se vyrábí ve verzi s pamětí typu DDR3 nebo GDDR5. Podle specifikací MSI by tomto notebooku měla být verze s GDDR5, ale sami píšou, že se specifikace mohou lišit podle regionu. Je tedy opravdu i ve verzi pro ČR paměť GDDR5?
2) V různých eshopech se liší informace o HDD. Má 7200rpm nebo 5400rpm?
MSI GE70
MSi montuje převážně GK s GDDR5.A většinou montuje HDD se 7200ot.Jinak bych ,ale volil radši Lenovo Y500.(ovšem není to 17ctka a verze s i7 bude na trhu okolo 10 ledna)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Díky.
Ten Lenovo Y500 vypadá zajímavě (hlavně ty 2 graf. karty), ale v pár věcech mi nevyhovuje. 17" a i7 jsou pro mě nutné parametry... ale kdyby ta verze s i7 neměla ten, podle mě, zbytečný 16GB SSD disk (plánuju dokoupit 128GB) a byla díky tomu alespoň o 1500,- levnější, silně bych o tom uvažoval...
Ten Lenovo Y500 vypadá zajímavě (hlavně ty 2 graf. karty), ale v pár věcech mi nevyhovuje. 17" a i7 jsou pro mě nutné parametry... ale kdyby ta verze s i7 neměla ten, podle mě, zbytečný 16GB SSD disk (plánuju dokoupit 128GB) a byla díky tomu alespoň o 1500,- levnější, silně bych o tom uvažoval...