Dobrý den, mám týden starý notebook LENOVO Y500 a mám s ním pár problémů. Ten hlavní je, že se při hrách (Call of duty black ops 2) začal sekat obraz (FPS klesne ze 100 během sekundy na 5 a pak se zase vyšvihne nahoru). Seknou se ovšem i veda z předchozích misích která běžela bez problému. Párkrát mi zamrzla myš i na ploše. Díval jsem se na vyměnitelnou GK a přišla mi jakou kdyby jí už někdo předemnou používal (odlepený plast). Má někdo nějaká řešení nebo je to důvod k reklamaci ?
Díky moc za případné odpovědi.
Seknutí obrazu
Včera večer Nvidia vydala nové ovladače 310.90WHQL.Zkuste je a potom napište co se změnilo.Hlavně jestli funguje regulace jasu.Ano v ovladačích z výroby od Lenova 306 je občasná nekompatibilita s Win8.Ovšem u nových ovladačů řady 310 to již není,ale zase zmizí korekce jasu.No tu hru schválně taky otestuji.Jinak ten clickpad se už řeší přímo v Lenovu.Už pracují na nových ovladačích.No já osobně měl tu výměnnou GK taky jakoby nějak označenou šedou barvou.Ale byla jinak zatavená v sáčku.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Stáhl jsem nové ovladače a regulace jasu myslím i fungovala. Ovšem problém se sekáním přetrvával pořád. Nebylo to jen u Call of duty black ops 2, ale i u FIFY 13. Ve hře se seklo video nebo i samotná hra, což ovšem na začátku u notebooku nebylo, ale teď to přetrvávalo dva dny. Počkal bych s reklamací déle, ale už mě nebaví něco si koupit v ČR a pak jen sledovat, jak se zase něco pokazilo.
rossonero píše:Stáhl jsem nové ovladače a regulace jasu myslím i fungovala. Ovšem problém se sekáním přetrvával pořád. Nebylo to jen u Call of duty black ops 2, ale i u FIFY 13. Ve hře se seklo video nebo i samotná hra, což ovšem na začátku u notebooku nebylo, ale teď to přetrvávalo dva dny. Počkal bych s reklamací déle, ale už mě nebaví něco si koupit v ČR a pak jen sledovat, jak se zase něco pokazilo.
Tak to je škoda že to ty ovladače neopravili , pokud funguje regulace jasu tak si je asi stáhnu taky