ASUS šmejd !!!
Asus zavadza zakaznikov - smejdi
Kto kupuje ASUS - musi byt bud zle informovany, chudobny alebo idiot
dakujem za uznanie priatelu
mna oklamali vid. diskusia o F3SV-B1 (alebo DirectX10)...
momentalne ma vytocil ASUS servis
Ked mas aj inu pripomienku na mna, prosim realizuj sa.
momentalne ma vytocil ASUS servis
Ked mas aj inu pripomienku na mna, prosim realizuj sa.
Mam dojem, ze mas najlepsie skusenosti s ASUS :).
Co sa tyka vykriku do tmy, nenechaj sa vysmiat a nehodnot to co sa ta netyka - ked sa ti take problemi nestali. Mozno to bola poznamka, ktora necakala na tvoju reakciu a aj ja sa tvojimi nebudem zaoberat, lebo by nas porovnavali.
Co sa tyka vykriku do tmy, nenechaj sa vysmiat a nehodnot to co sa ta netyka - ked sa ti take problemi nestali. Mozno to bola poznamka, ktora necakala na tvoju reakciu a aj ja sa tvojimi nebudem zaoberat, lebo by nas porovnavali.
Re: Asus zavadza zakaznikov - smejdi
jrompf píše:Kto kupuje ASUS - musi byt bud zle informovany, chudobny alebo idiot
Toto o tobe vypovida dost
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Re: Asus zavadza zakaznikov - smejdi
jrompf píše:dakujem za uznanie priatelu
FYI v tom pride aj napr. dell a toshibu kupuju len "zle informavani, chudobni alebo idioti". z tohoto http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 5405#25405 mi nie je mi jasne kde ta asus oklamal.
kokoseq píše:vidite ja mam zakladni desku od asusu uz nekolik let a je naprosto skvela(v te dobe nejlepsi na trhu). zadne chyby ani poruchy.... a na zaklade tehle jedne zkusenosti bych ted mohl tvrdit, ze je to super znacka, tak jako to dela spousta jinych lidi:-/
To je prave tim "už několik let" - to byly jeste ty desky slusne, dnes uz ani ty MB od Asusu nestoji za moc
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moje zkusenosti s Asusem v posledni dobe: notebook - viz anabaze vyse (ale jde to primarne na vrub servisu v C.R.), router - vytuhava pri vysokem trafficu mezi WAN/LAN, zakladni deska - integrovana sitovka funkcni tak ze rychlost misto 100mbit odpovida spis 1mbit. ( v jinem PC mam jakysi Abit s tim samym chipsetem a sitovka maka tak jak ma ). Perlicka na zaver - novy notebook Asus X-51 - kupoval si syn - maka pekne, az na to ze nedrzi nastaveni biosu. K tomu jeste takova fajnovost ze ten konkretni typ byl objednan vyhradne kvuli matnemu displayi, ktery byl VSUDE uveden - i primo u Asusu, ale samozrejme prisel s lesklym.
Já mam A6T už asi rok a jsem moc spokojenej. Zámky jsem ulomil asi po prvních 3 týdnech používání po pádu z postele, nejvíce co zatim vydržel bylo pád z asi půl metru na dřevěnou podlahu, za provozu a otevřenej (displejen napřed), přežil to bez problémů. Hraju dost často hry a když se mi nevede, tak mi taky sem tam ulítne ruka. Stříbrná barva na víku a u touchpadu už je skoro pryč a kloub na lcd je trochu vyběhanej (není ďivu bez zámků), jinak běží průměrně 8hodin deně.
Prostě hodně odolnej notebook.![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Prostě hodně odolnej notebook.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)