Notebook na hry/studium do 20 000,-
To mě nenapadlo, ale tak třeba hodnocení na Heuréce, kde ti po objednávce přijde onen formulář na vyplnění dojmů z obchodu... Ale to je fuk, tam lidi stejně popisují maximálně první dojem, nevědí, jak se e-shop zachová při reklamaci...
Každopádně když se vygooglí Mironet, těch případů se špatnou reklamací je hodně, takže se mi tam opravdu nakupovat nechce. To by taky mohl můj ntbk celou jejich prodlouženou záruku proležet u nich v servisu...
Co názory na Alzu, krom strašně otravné reklamní kampaně, ufona na odstřel a falešných slev?
Každopádně když se vygooglí Mironet, těch případů se špatnou reklamací je hodně, takže se mi tam opravdu nakupovat nechce. To by taky mohl můj ntbk celou jejich prodlouženou záruku proležet u nich v servisu...
Co názory na Alzu, krom strašně otravné reklamní kampaně, ufona na odstřel a falešných slev?
Ještě se chci zeptat, koukal jsem, že jsem si vyhlídnul tenhle Z500 http://notebooky.heureka.cz/lenovo-idea ... e/#section s dvoujádrem a když si připlatím 2 000, dostanu jeho vyšší konfiguraci, která se liší tím, že je v ní čtyřjádro... http://notebooky.heureka.cz/lenovo-idea ... e/#section
jak hodně se vyplatí to čtyřjádro? je to velký rozdíl? vyplatí se do toho investovat? Ty 2 000 už překračují mojí hranici, tak nevím právě...
jak hodně se vyplatí to čtyřjádro? je to velký rozdíl? vyplatí se do toho investovat? Ty 2 000 už překračují mojí hranici, tak nevím právě...
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Z500 s i7 mám doma a za chlazení si zaslouží pochvalu, ani během dlouhodobé vysoké zátěže jsem se na procesoru nedostal nad 88°C (v reálém prostředí se do takovéto dlouhodobé zátěže notebook stěží dostane) . Povrchové teploty byly taky OK, jen povrch nad výdechem ventiátoru (pásek cca 1x8cm) byl hodně zahřátý (což je logické, když z tama proudí horký vzduch).
Ale jestli výkon i7 nevyužiješ, tak běž do i5
Ale jestli výkon i7 nevyužiješ, tak běž do i5
lenovo ThinkPad T420i
Zpět na „Jaký vybrat notebook“