ideapad z500 vs probook 4540s

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
hadobijec
občas něco napíše

ideapad z500 vs probook 4540s

Příspěvekod hadobijec » 23 led 2013 22:02

lenovo
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 2K30CE1SOZ

hp
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 2K30CE1Q4R

pouziti: Denni noseni do skoly, doma spojený s ext. monitorem 24´ - hlavne hraní online pokeru a obcasné hraní pc her.

Oba notebooky se mi opravdu líbí a nedokazu se rozhodnout. Proto prosím o radu nekoho znalého. Jak si proti sobe stojí s kvalitou konstrukce a odolností? Podle testu mají oba stejnou vydrz, ikdyz ma lenovo 4clankovou bateri- je to tak? No hlavní problém - nejsem schopen posoudit, jeslti bude gpu v hp dostacujici na rozliseni ext. monitoru pri hrách jako je dota2, cod4 (min-stredni detaily). Tak nejak tusim, ze probook na tom bude s mobilitou mnohem lépe. Ale kdyby nebyl dostacujici na ten monitor, urcite radsi beru lenovo. Díky moc

Markus.bck
píše často

Příspěvekod Markus.bck » 23 led 2013 22:55

konstrukce/zpracování se mi líbí mnohem víc u HP. Z500 se měl několikrát v rukou a žádná sláva, ale je tenčí/lehčí, takže při přenášení +, ale zase ten lesklej display :-/
Ale jestli chceš hrát, tak určitě Z500.
HP krásně stačí na CoD 4, ale na monitoru 1366x768, když to pustíš na FullHD, tak to bude bída

hadobijec
občas něco napíše

Příspěvekod hadobijec » 23 led 2013 23:58

jj dík, asi to vidim na ten probook.. Jestli je teda zpracovanim o tolik lepsi nez lenovo, tak ozelim hraní. Není teda obecne nejak hodne poruchovej, né?

Markus.bck
píše často

Příspěvekod Markus.bck » 24 led 2013 14:26

Já mám ProBook (stejný model, jako v odkazu od tebe), jako druhý notebook, který občas nosím do školy a má ho rodina, když potřebuje a nemůžu si stěžovat. Za ty peníze je skvělej a znám i několik lidí co ho mají a chovají se k tomu strašně a jsou spokojení. I CoD 4 si na tom zahraješ, ale ne ve FullHD.
Z500 má zase grafickej výkon někde jinde noo.. Šel bych se na oba notebooky podívat do showroomu (alza, mironet atd.) Mě odradil display a zpracování, ale každý má jiný nároky

Zpět na „Jaký vybrat notebook“