Ahoj,
právě zítra mi končí záruka a vyskytl se problém.
Koukal jsem na film a po chvilce se mi začal zasekávat, tak jsem přepnul na jiný prohlížeč a to samé vyzkoušeno na Bsplayeru, WMPlayeru, VLC a všude to samé. Další problém jsem pozoroval v internetovém prohlížeči Opera, kde když jsem spustil na youtube nějaké video, tak mi normálně zobrazovalo barvy, ale do doby, než jsem ho maximalizoval. Barvy byly najednou takové přesycené...po zmenšení se vše vrátilo do normálu. Od té doby používám Chrom, kde mi to jede bez problémů.
Tím pádem jsem to odhadl na potíže s integrovanou graf. kartou a tak jsem si otevřel SPRÁVCE ZAŘÍZENÍ a v záložce GRAF. ADAPTÉRY jsem dal možnost aktualizovat hardware.
Po tom všem jsem restartoval ntbk a nejde mi najet do systému, ani možností poslední známé funkční konfigurace...Ještě zkusím ostatní možnosti, ale opravdu netuším co se děje
Mám lenovo IP Z580, ale to asi není důležité
Problém jak Brno - nelze najet do WINDOWSu
-
- občas něco napíše
Problém jak Brno - nelze najet do WINDOWSu
Lenovo IdeaPad Z580, Intel Core i7, 8 GB RAM,
Intel HD 4000 + nVidia GT630M
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Tak oznamuji, že se mi povedlo rozjet systém, ale nezapínal jsem NTB tlačítkem Power, ale tlačítkem OneKey Recevery. Pak jsem dal normálně možnost spustit systém běžným způsobem a systém naběhl...Otázkou zůstává, co se to vlastně děje. Měl jsem i podezření na rozbitý HDD, ale to snad ne. Doufám, že se nejedná o hardware chybu, ale jen software...neboť mám zítra po záruce...=o(
Lenovo IdeaPad Z580, Intel Core i7, 8 GB RAM,
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“