Tak kdopak hrál či hraje další díl NFS,tentokrát v podání Criterionu? Je to takový Burnout s policií, ale podle mě povedená hra. Jen bych tomu, co dělal konverzi na PC, urval obě ruce. Pro představu, hra běží na enginu jako Battlefield 3 (Frostbite 2), ale má FPS lock na 60 a bez silného 4jádra a grafiky (minimálně přetaktovaná GT650M) nastávají propady FPS až na hodnoty kolem 20ky. A po posledním minipatchi (asi 14MB )mi osobně hra běží ještě hůř než na začátku,což znamená všechno na nízké detaily a v některých částech města FPS padnou pod 30 Hra ale vypadá i na těchto detailech velmi dobře..
- edit -
Tak jsem si s nastavením více pohrál a po úplném vypnutí stínů FPS na střední detaily nejde pod 45.Zajímavé je, že stíny zde pořád sou,takže žádné létající auta jako tomu je v GTA když vypnete stíny
Need for Speed Most Wanted 2012
Need for Speed Most Wanted 2012
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
Já mám i5-3210M a GT650M a jede mi to na nejvyšší nastavení. Na FPS jesm snad ani nekoukal, protože jsem to ještě pořádně nehrál. Z prvních dojmů mohu říci toto : téměř stejné jako burnout paradise. Na přetaktování GT650M bych se rád podíval, ale na googlu toho také moc není. Nebyl by nějaký odkaz?Díky
http://forum.notebookreview.com/gaming- ... t650m.html nebo http://forum.notebookreview.com/ideapad ... clock.html
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Od posledního příspěvku zde vyšla 4 DLC, která vždy obsahovala minimálně pár nových aut:
1.Ultimate Speed Pack - hra běží stále stejně, přidána jen auta
2.-4. Deluxe DLC BUndle (NFS Heroes, Movie Legends, Terminal Velocity) - tady chlapci z Criterionu přidali krom aut i novou část města - letiště. A zde nastává asi největší problém, jelikož tahle část mapy mi přijde "nekompatibilní" se zbytkem. Neustále se mi objevuje ikona nahrávání a FPS zde mám zaručeně nejmenší. A celkově se hra zase o něco zhoršila a mne znovu láká kupovat nový stroj abych to rozjel pořádně Jinak nový kus mapy a nové auta i s novými módy (drift a rozbíjení stojanů na skóre - něco jako rozbíjení krabic v Dirt sérii) se mi líbí, peněz nelituji ač mě sere,že dneska se všechno vydává takhle na díly, plantážníci jedni nenažraní
1.Ultimate Speed Pack - hra běží stále stejně, přidána jen auta
2.-4. Deluxe DLC BUndle (NFS Heroes, Movie Legends, Terminal Velocity) - tady chlapci z Criterionu přidali krom aut i novou část města - letiště. A zde nastává asi největší problém, jelikož tahle část mapy mi přijde "nekompatibilní" se zbytkem. Neustále se mi objevuje ikona nahrávání a FPS zde mám zaručeně nejmenší. A celkově se hra zase o něco zhoršila a mne znovu láká kupovat nový stroj abych to rozjel pořádně Jinak nový kus mapy a nové auta i s novými módy (drift a rozbíjení stojanů na skóre - něco jako rozbíjení krabic v Dirt sérii) se mi líbí, peněz nelituji ač mě sere,že dneska se všechno vydává takhle na díly, plantážníci jedni nenažraní
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)