Mám tento notebook. Problém je v tom že dělá strašný hluk. Ventilátor jede pořád. Notebook jsem kompletně celý vyčistil, přepastoval procesor ale je to pořád stejné. Teplota procesoru je v klidu okolo 60 stupnu v zátěži skoro 80. Ventilátor fouká opravdu dost ale přitom je vzduch uplně studený. Už jsi nevím rady. Nedájí se nějak nastavit otáčky ventilátoru?
Děkuji za rady.
Toshiba C660 chlazení
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Ahoj chlapi.
Mam notebook Toshiba Satellite C660-1CV.
Uz si neviem rady.
Ventilator v notebooku fukal neustale horuci vzduch.
Vycistil som chladenie, bolo zanesené prachom.
Notebook som poskladal. Uz teraz nefuka vzduch vzdy, ale fuka tak ze, cca 25-35 sekund fuka ventilator potom prestane na cca 1-3 minuty a potom znova zacne fukat na 25-35 sekund... a to nieje ani vytazeny nic....len normalne som na ploche...maximalne nieco stahujem alebo surfujem.
Fuka normalne taky mierne teplucky vzduch.
Prosim poradte ako by som to vedel spravit, aby mi to nefukalo kazdu minutu na tych par desiatok sekund??
Vopred dakujem.
Mam notebook Toshiba Satellite C660-1CV.
Uz si neviem rady.
Ventilator v notebooku fukal neustale horuci vzduch.
Vycistil som chladenie, bolo zanesené prachom.
Notebook som poskladal. Uz teraz nefuka vzduch vzdy, ale fuka tak ze, cca 25-35 sekund fuka ventilator potom prestane na cca 1-3 minuty a potom znova zacne fukat na 25-35 sekund... a to nieje ani vytazeny nic....len normalne som na ploche...maximalne nieco stahujem alebo surfujem.
Fuka normalne taky mierne teplucky vzduch.
Prosim poradte ako by som to vedel spravit, aby mi to nefukalo kazdu minutu na tych par desiatok sekund??
Vopred dakujem.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“