Notebooky značky Clevo/Eurocom (Goldmax)
Zkus jeste jednu vec.
1. Stahni si program UltraEdit
2. Otevri spousteci soubor hry v UltraEditu
3. Vyhledej knihovnu direct 3d (vetsinou byva d3dx9.dll) a prejmenuj ji napr na d3df9.dll
4. Ve slozce s hrou prejmenuj d3dx9.dll na zmenenou ve spoustecim souboru (d3df9.dll)
5. Spust hru
Problem je, ze je cesta pro aktivovani dedikovane GPU pouzita jinym programem. Toto reseni tuto cestu obejde.
1. Stahni si program UltraEdit
2. Otevri spousteci soubor hry v UltraEditu
3. Vyhledej knihovnu direct 3d (vetsinou byva d3dx9.dll) a prejmenuj ji napr na d3df9.dll
4. Ve slozce s hrou prejmenuj d3dx9.dll na zmenenou ve spoustecim souboru (d3df9.dll)
5. Spust hru
Problem je, ze je cesta pro aktivovani dedikovane GPU pouzita jinym programem. Toto reseni tuto cestu obejde.
Asus ROG Strix G18
Ahoj Pyo (lukáši),
tak s tvým problémem jsem se setkal taky a to následujícím způsobem:
- nainstaloval jsem 2x drivery (CD i web) stejně jako ty, to ale všechno běželo v cjaku
- pak jsem zkoušel 12.11 bety drivery a CAP2 a tím se vše posralo (pardon za tu francouzštinu), CAP2 mi vůbec nešel spustit a dělal mi v tom bordel, protože mi WoW taky běželo na integrované grafice (Intelu)
- takže jsem smazal podle návodu (google - how to complete uni. AMD driver) všechny drivery v notebooku a nahodil znovu ty z webu, hlavně se zbavil toho CAPu2 a používal přímo aplikaci nainstalovanou v CCC
- zkus pravým myšítkem kliknout na plochu a v nabídce by jsi měl mít "konfigurovat přepínatelnou grafiku" -> zde vyhledej WoW64.exe (WoW.exe) a dej High Performance a musí ti to fičet
- jinak dnes budu zkoušet 13.1 drivery tak jestli vše povalí tak sem zase napíšu a nejlepší by bylo kdybys měl ty nejnovější drivery....
offtopic: Sylvanas - Alík - Semtamicka
tak s tvým problémem jsem se setkal taky a to následujícím způsobem:
- nainstaloval jsem 2x drivery (CD i web) stejně jako ty, to ale všechno běželo v cjaku
- pak jsem zkoušel 12.11 bety drivery a CAP2 a tím se vše posralo (pardon za tu francouzštinu), CAP2 mi vůbec nešel spustit a dělal mi v tom bordel, protože mi WoW taky běželo na integrované grafice (Intelu)
- takže jsem smazal podle návodu (google - how to complete uni. AMD driver) všechny drivery v notebooku a nahodil znovu ty z webu, hlavně se zbavil toho CAPu2 a používal přímo aplikaci nainstalovanou v CCC
- zkus pravým myšítkem kliknout na plochu a v nabídce by jsi měl mít "konfigurovat přepínatelnou grafiku" -> zde vyhledej WoW64.exe (WoW.exe) a dej High Performance a musí ti to fičet
- jinak dnes budu zkoušet 13.1 drivery tak jestli vše povalí tak sem zase napíšu a nejlepší by bylo kdybys měl ty nejnovější drivery....
offtopic: Sylvanas - Alík - Semtamicka
A když tomu ještě přičtete taktovací schopnosti GTX 680M a její omezení taktování jen o 135Mhz a u HD 7970M taktování není ničím omezeno, tak po OC už bude zcela jasným vítězem právě HD 7970M, která může jet i přes 1Ghz, kdež to všechny GTX 680M končí na 853 Mhz.
Goldmax Neptune 2.0, Core i7 3720QM 2.6Ghz (Turbo 3.6Ghz@4.0Ghz), 8GB RAM 1600Mhz,
GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 128GB
3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939
GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 128GB
3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939
Hm...nevím,ale já vidím reálné výsledky z her vyrovnané.Takže opět záleží na tom co hrajete.monster02 píše:Celkom priaznivy pre amd
Update:
http://www.notebookcheck.net/Review-Upd ... 744.0.html
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Mě to nikde nevykukuje nad plast.
Ale samotnej touchpad mi vůbec nesedí, takže ho nepoužívám pokud to není absolutně nejnutnější.
Ale samotnej touchpad mi vůbec nesedí, takže ho nepoužívám pokud to není absolutně nejnutnější.
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |
2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime
2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime
Clickpad nevyhovuje každému, u DTR typu SCORPIUS by tam však ani být nemusel, 99% času se předpokládá využití myši. Jde o to, že na jedné straně clickpad uživateli vyčinívá asi o 0,5-1 milimetr nad šasi. Samozřejmě to tak být nemá, jedná se o lehkou odchylku a řešíme to s uživatelem dle jeho přání - věměna kusu, finanč. kompenzace, poskytnutý HW/SW upgrade apod. Je to banální disbalance, jež jsem osobní inspekcí i já přehlédl , nicméně chápu že může někoho iritovat, takže uživateli vyjdeme vstříc.
OT: Mimochodem máme nové firemní telefony (2x iPhone 5) a mají oba vadu na kráse viditelnou již po vybalení - miniaturní odštěp, na druhém tmavé tečky. Nikdo nám je však nevymění, je to hádám povolená odchylka a při nákupu na IČ nemá cenu ani cokoli zkoušet reklamovat. Goldmax však v rámci spokojenosti toto vyřeší na vlastní náklady dle přání uživatele, byť nás to bude něco stát. Mrzí mně, že k nečemu podobnému došlo, ale je to pouze stroj - i nové auto za 2 miliony se kazí.
PS: Hoď jsem prosím kvalitní fotografií, aby bylo jasné o čem tu hovoříme. Díky Radku.
OT: Mimochodem máme nové firemní telefony (2x iPhone 5) a mají oba vadu na kráse viditelnou již po vybalení - miniaturní odštěp, na druhém tmavé tečky. Nikdo nám je však nevymění, je to hádám povolená odchylka a při nákupu na IČ nemá cenu ani cokoli zkoušet reklamovat. Goldmax však v rámci spokojenosti toto vyřeší na vlastní náklady dle přání uživatele, byť nás to bude něco stát. Mrzí mně, že k nečemu podobnému došlo, ale je to pouze stroj - i nové auto za 2 miliony se kazí.
PS: Hoď jsem prosím kvalitní fotografií, aby bylo jasné o čem tu hovoříme. Díky Radku.
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070
Zpět na „notebooky - ostatní značky“