Ted jsem mel pul roku macbook pro mid 2012, bohuzel jsem zjistil ze tolik penez ve stroji ktery na plno nevyuziju mit nechci a proto shanim jeho nahradu v podobe win nb
je mozne vymyslet neco co nebude tolik poruchove, bude mit velky enter, dobry touchpad (na macbooku bezkonkurencni a mys jsem ani nepouzival), nejakou slusnou vydrz , ram min 4gb, procesor i5, moznost dat misto mechaniky disk, HDMI, USB 3.0, display 13-14", win 7 nebo 8, vic me nenapada
diky za rady
NB ci ultrabook do cca 18000kc
NB ci ultrabook do cca 18000kc
Naposledy upravil(a) shotik dne 31 led 2013 20:31, celkem upraveno 1 x.
po tom jsem koukal. asi verzi e430 s win 7 + win 8 za cca 16000 .
http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge ... 372713.htm
nevite jak to funguje? jsou dva stitky ? muzu si kdykoli vybrat jakykoli system mezi tema dvouma? Nebo na zacatku vyberu a uz bude fungovat licence jen na ten jeden ?
http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge ... 372713.htm
nevite jak to funguje? jsou dva stitky ? muzu si kdykoli vybrat jakykoli system mezi tema dvouma? Nebo na zacatku vyberu a uz bude fungovat licence jen na ten jeden ?
Licence je na Win8, je mozny downgrade na Win7, tim o licenci na Win8 neprijdes.
Vyrobci u nekterych modelu pri vydani nove verze Win instalovali rovnou tu downgradovanou licenci. Stejne to bylo i pri vydani Visty, kdy se dali koupit notebooky s nainstalovanymi XP.
Vyrobci u nekterych modelu pri vydani nove verze Win instalovali rovnou tu downgradovanou licenci. Stejne to bylo i pri vydani Visty, kdy se dali koupit notebooky s nainstalovanymi XP.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
To jiz take mam z minuleho notebooku. Chtel jsem e430 ale nejak me nesedl ten touchpad s vystupkama. Radeji bych ten z s430
Pak jsem se byl mrknout jinde a zaujali me ultrabooky acer s3 a samsung. Je to k necemu?
edit: nakonec jsem se rozhodl pro E430, meli v alze rozbaleny a za usetrenou cenu jsem koupil ram 4gb
ted jen cekam na vyzvani k odberu 
Pak jsem se byl mrknout jinde a zaujali me ultrabooky acer s3 a samsung. Je to k necemu?
edit: nakonec jsem se rozhodl pro E430, meli v alze rozbaleny a za usetrenou cenu jsem koupil ram 4gb

Panove tak jsem E430 vatil s tim ze mel vadny bod na displayi, tech 5 minut co jsem ho mel otevreny me ujistilo ze touchpad na e430 nezkousnu
((
Takze nanovo
13-14", moznost osadit bud msata nebo druhy disk misto mechaniky. Nejlepe nejaky ultrabook
Koukal jsem i na fujitsu uh552 ale nakonec jsem odolal
Jak jsou na tom acery samsungy a sony ? Cena max 18000

Takze nanovo
13-14", moznost osadit bud msata nebo druhy disk misto mechaniky. Nejlepe nejaky ultrabook
Koukal jsem i na fujitsu uh552 ale nakonec jsem odolal
Jak jsou na tom acery samsungy a sony ? Cena max 18000
Zpět na „Jaký vybrat notebook“