Acer Aspire 5742G Prehrievanie
Acer Aspire 5742G Prehrievanie
Potreboval by som pomoc ze co sa deje s mojim laptopom hram hru League of legends a stale mi vypne za jednu hru co trva priblizne 45-60minut sa mi vypne asi 3-4krat. cym to moze byt? pomohla by mi ta podlozka s ventilatorom alebo ako tomu mozem zabranit?? :/ prosim pomoc :/
Re: Acer Aspire 5742G Prehrievanie
Neolix píše:Potreboval by som pomoc ze co sa deje s mojim laptopom hram hru League of legends a stale mi vypne za jednu hru co trva priblizne 45-60minut sa mi vypne asi 3-4krat. cym to moze byt? pomohla by mi ta podlozka s ventilatorom alebo ako tomu mozem zabranit?? :/ prosim pomoc :/
no takže mám ten istý notebook a ten istý problém som mal, čo sa týka podložiek tie som pozeral že pri tomto type NB veľa nezaberajú, windows som tiež preinštaloval čiže som ho musel otvoriť a pozrieť sa na zaprášenie všade bolo úplne minimum prachu ktoré určite nedvihnú tak teplotu takže som zobral silný vysávač a priložil ho ku otvoru kde ventilátor vypúšťa ohriaty vzduch a výsledkom boli znížené teploty a problém s prehrievaním prestal, čiže netreba dávať na reklamáciu ani ho rozoberať stačí zobrať poriadny vysávač priložiť ho ku boku kde vypúšťa ventilátor ohriaty vzduch a snažiť sa to čím najlepšie vysať, malo by to fungovať