Lenovo Y500
Stačí trochu hledat a návod je na světě http://www.youtube.com/watch?v=dmVYvJhlhL8
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
rozdělení harddisku
ahoj,
uvažuji o koupi lenovo y500 a chtěl bych vědět, jestli jde rozdělit harddisk aniž bych se bál, že smažu skrytý oddíl s win8? normálně ve win dám zmenšit oddíl a pak vytvořit oddíl v uvolněném místě?
dále bych chtěl vědět jestli se při prvním spuštění nb a následné instalaci vytváří záloha win a ovladačů (jak u většiny nb)? protože dvd.romku tento nb asi nemá.
děkuji za odpověď a zároveň se omlouvám jestli se to tu řešilo.jsem laik a trochu se toho bojím.
uvažuji o koupi lenovo y500 a chtěl bych vědět, jestli jde rozdělit harddisk aniž bych se bál, že smažu skrytý oddíl s win8? normálně ve win dám zmenšit oddíl a pak vytvořit oddíl v uvolněném místě?
dále bych chtěl vědět jestli se při prvním spuštění nb a následné instalaci vytváří záloha win a ovladačů (jak u většiny nb)? protože dvd.romku tento nb asi nemá.
děkuji za odpověď a zároveň se omlouvám jestli se to tu řešilo.jsem laik a trochu se toho bojím.
Hoši, prosim vás, mám na Vás otázku. Asi před týdnem jsem vyndal druhou GPU v UltraBay , samozřejmě, že byl notebook ve vypnutém stavu. Pak jsem ji vrátil. Od té doby se mi občas u většiny her (zatím jsem zkoušel jen Mafia II a Metro 2033, Minecraft a NFS The Run jedou v pořádku) tak na pět minut sníží fps max.do 30. POSTŘECH: Hned, po tom jak jsem tu 2. GPU vrátil tak jsem šel do ovladačů (přes pravé tlačítko na ploše) a tam bylo zaškrtlé Deaktivovat SLI, tak jsem dal Obnovit výchozí nastavení v domění, že se SLI znovu aktivuje, ale pořád zůstávalo ,,SLI deaktivováno". Proto jsem tedy dal Maximalizovat 3D výkon. Má tam zůstat zaškrtlé SLI deaktivováno ? To by byla ale blbost, ne ? Potom tedy nevím, proč se mi ty hry začali sekat. Teploty v GPU-Z normální (1. GPU- max 62, druhé taktéž) ..Je to divné
Jestli je NTB nabitý na 100%,tak je to v pořádku.Někdy mi připadá,že jsou zde na foru samé děti.exix píše:Zdravím mám takový malý Problem a potřebuji rychle radu , mám notas lenovo Y500 zapojený v nabíječce ale píše to že "napájen ze sítě, nenabijí se " nevíte o stým je ???
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Je to zcela normální i v momentě,kdy ntb není plně nabit. Každý výrobce to má dáno jinak, ale je to tak schválně,aby se baterka stále nenabíjela do 100% i když byl ntb odpojen jen pár minut, ale až třeba od 90 či 95% ..Romane ale zase je lepší že se jdou nejdříve zeptat a nedávají to hned na reklamaci I když je pravdou,že Google jako první zdroj informací používá čím dál méně lidí..
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
roman2277 píše:Jestli je NTB nabitý na 100%,tak je to v pořádku.Někdy mi připadá,že jsou zde na foru samé děti.exix píše:Zdravím mám takový malý Problem a potřebuji rychle radu , mám notas lenovo Y500 zapojený v nabíječce ale píše to že "napájen ze sítě, nenabijí se " nevíte o stým je ???
Pardon zapomenul jsem napsat že ne ne ni na 100% ale furt klesala kapacita až na 60% a pak se to zastavilo a nepomohlo ani reset pc ani vyndat baterku a teď to ukazuje furt tu hlášku a kapacita baterky jen 60% ! proto jsem se ptal jestli stým nemá někdo zkušenost protože klasické rady z googlu reset pc vyndej baterku atd jsem zkusil a nic . A radši se zeptám tu než půjdu na reklamaci případně
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“