A jak tedy?
Bohuzel to tak je. Me osobne se to stalo s mobilnim telefonem. Kdyz jsem podruhe reklamoval mobilni telefon, tak jsem ho dukladne nafotil a nechal si pred predanim do servisu podepsat, ze neni poskrabany. A delat to uz budu s kazdym vyrobkem, protoze tak lze snadno predejit problemum.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Jo, s mobilem mam stejný zkušnosti..
Resetoval se mi sám od sebe. A oni mi přehráli software ale to nepomohlo, takže v podstatě ve finále to vypadalo tak, že mi ho neopravili, ale naučtovali mi litr za práci a 300 za vyčištění a když sem sundal kryt, zjistil sem že mi ztrhali závity šroubků a naštípli samotnou konstrukci..
Takže sme se tam půl hodky hádali a nakonec jsem odešel s ještě víc rozbitým telefonem než sem ho přines, ale na ty prachy sem se jim vy..
..firmu nebudu jmenovat..ale proč ne, byl to Unicos
Resetoval se mi sám od sebe. A oni mi přehráli software ale to nepomohlo, takže v podstatě ve finále to vypadalo tak, že mi ho neopravili, ale naučtovali mi litr za práci a 300 za vyčištění a když sem sundal kryt, zjistil sem že mi ztrhali závity šroubků a naštípli samotnou konstrukci..
Takže sme se tam půl hodky hádali a nakonec jsem odešel s ještě víc rozbitým telefonem než sem ho přines, ale na ty prachy sem se jim vy..
..firmu nebudu jmenovat..ale proč ne, byl to Unicos
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Re
Jestli máš peníze vem ten s tunerem a vyšším diskem
Live youre life, like it's youre last day... and then die
FSC Amilo Xa 1526: Tur.X2 TL56; 1024MB RAM; 160GB 5400.0; Go7600 256MB; Microsoft VHP; 17"
FSC Amilo Xa 1526: Tur.X2 TL56; 1024MB RAM; 160GB 5400.0; Go7600 256MB; Microsoft VHP; 17"
Zpět na „Jaký vybrat notebook“