Lenovo Thinkpad X220
pánové jen rychlá technická... koupit origo adaptér nebo univerzální?? origo 65/90w... baterka stejná, nabíjeno předtím 65w... díky
univerzál na 90% tento
http://shop.raab.cz/evolve-global-lite- ... 35881.aspx
univerzál na 90% tento
http://shop.raab.cz/evolve-global-lite- ... 35881.aspx
Lenovo X220 - Core i5 2520M, 12.5" IPS LED, 8GB RAM, SSD Intel 120 GB, 320 GB HDD
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
ja som kupoval v lete
original - https://www.alza.sk/lenovo-napajeci-ac- ... d57426.htm
predal som R61i, tak som to nieco vrazil do originalneho - tiez bola cena vtedy 50€, mam dockinu + prepojenie na lcd a mal som pocit ze 65W je malo a ked cestujem nemusim nic odpajat...pripadne ked odide, strati sa, mam zalohu...
predal som R61i, tak som to nieco vrazil do originalneho - tiez bola cena vtedy 50€, mam dockinu + prepojenie na lcd a mal som pocit ze 65W je malo a ked cestujem nemusim nic odpajat...pripadne ked odide, strati sa, mam zalohu...
Asus Zenbook UX305CA-FC025T / Past:
MacbookAir
X220 / i7 / 8GB RAM / 2 x 256GB SSD Crucial / Ultrabase3 / W10 64bit prof / Dell 2209WA
MacbookAir
X220 / i7 / 8GB RAM / 2 x 256GB SSD Crucial / Ultrabase3 / W10 64bit prof / Dell 2209WA
gersa píše:Za me klidne neoriginal, nikdy jsem s tim problem nemel.... zalezi za kolik by jsi mel origos
normalne alza nebo tak... cili 6 stovek, 90tka 8-9 cca... na ebay jsou za pár šupů, ale nechci čekat měsíc... a jestli 250 za čínu, nebo 500 ČR tak asi ČR
byl jsem ve starších diskuzích a byly dost strohé... ale zas v neorigu vidim to že se nemusim případně omezovat jen na jednoho výrobce
Lenovo X220 - Core i5 2520M, 12.5" IPS LED, 8GB RAM, SSD Intel 120 GB, 320 GB HDD
Hezky vecer,
kolem patnacte stranky jsem nalezl problem s baterii (skok na 6% level nabiti). Dnes jsem zakoupil temer nejetou X220, ktera mi tohle udelala po vybiti na cca 70%. Notebook predtim dost pravdepodobne lezel tak pul roku nekde ve skladu. Nikde jsem nenasel zadne reseni, poradi nekdo?
EDIT: predpokladam, ze kdyz je notebook z vyroby dele nez 6 mesicu, tak uz se zaruka na baterku nevztahuje... je to tak?
Dekuji.
kolem patnacte stranky jsem nalezl problem s baterii (skok na 6% level nabiti). Dnes jsem zakoupil temer nejetou X220, ktera mi tohle udelala po vybiti na cca 70%. Notebook predtim dost pravdepodobne lezel tak pul roku nekde ve skladu. Nikde jsem nenasel zadne reseni, poradi nekdo?
EDIT: predpokladam, ze kdyz je notebook z vyroby dele nez 6 mesicu, tak uz se zaruka na baterku nevztahuje... je to tak?
Dekuji.
Tak to je vynikajici, myslel jsem ze jsem videl 6 mesicu. Notebook byl vyroben v cervnu 2012, takze jeste je pripadny cas na reklamaci. Reset jsem provedl, dnes jeste vyzkousim, jestli pomohl. Zatim diky za rady
EDIT: tak to vypada ze Battery Gauge Reset pomohl, jsem na 5-6 hodinach vydrze, coz predpokladam ze je normalni (nebo nekdo dosahujete s 6-clankem i lepsi vydrze?)
Jeste dalsi vec, ktera me celkem trapi - netusite, jestli se da nejakym zpusobem vynutit, aby sel pouzivat zastupny numericky blok s FN klavesou? Jsem na to zvykly z predchozich dellu a je to pro me ted trochu "pain in the ass" a nejsem schopen, krome zapnuti numlocku, tyto klavesy pouzivat...
EDIT2: dale jsem si vsiml, ze moje 6 clankova baterie uplne nesedi, je tam lehce vule a da se s ni pohybovat... Je to normalni? je mi jasne, ze se to da vyresit kouskem papiru mezi telo a baterii, ale zajimalo by me, zda-li se to tyka vsech kusu ci jen toho meho.
EDIT: tak to vypada ze Battery Gauge Reset pomohl, jsem na 5-6 hodinach vydrze, coz predpokladam ze je normalni (nebo nekdo dosahujete s 6-clankem i lepsi vydrze?)
Jeste dalsi vec, ktera me celkem trapi - netusite, jestli se da nejakym zpusobem vynutit, aby sel pouzivat zastupny numericky blok s FN klavesou? Jsem na to zvykly z predchozich dellu a je to pro me ted trochu "pain in the ass" a nejsem schopen, krome zapnuti numlocku, tyto klavesy pouzivat...
EDIT2: dale jsem si vsiml, ze moje 6 clankova baterie uplne nesedi, je tam lehce vule a da se s ni pohybovat... Je to normalni? je mi jasne, ze se to da vyresit kouskem papiru mezi telo a baterii, ale zajimalo by me, zda-li se to tyka vsech kusu ci jen toho meho.
počet článků ~ počet hodin výdrže
Ad. FN: bohužel, je to docela problém, Swarm o tom něco psal na blogu.
Ad. Baterka: bohužel to je prostě na facku, mám teď X230ku a tam je ten stejný problém.
/edit: příliš mnoho stejných výrazů
Ad. FN: bohužel, je to docela problém, Swarm o tom něco psal na blogu.
Ad. Baterka: bohužel to je prostě na facku, mám teď X230ku a tam je ten stejný problém.
/edit: příliš mnoho stejných výrazů
Naposledy upravil(a) Python.P dne 03 bře 2013 16:39, celkem upraveno 1 x.
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“