ThinkPad Edge E520/E420
No ona je ta výdrž tak +- 3 hodiny. Psal jsem, že je o půl hodiny kratší výdrž neš u sedmiček (z mobilu bez háčků a čárek) Dřív bez ovladačů byla aktuální spotřeba přes 20W za hodinu, teď se to drží tak kolem 12-15 při běžný práci... Pod 10W jsem se ale ještě nedostal. To v sedmičkách je při prohlížení webu kolikrát i 8-9W. Ale asi to bude všechno v ovladačích, když maj mít osmičky údajně nižší spotřebu
rozpoznání mikrofonu
Zdravím, mám zde už delší dobu jistý problém, a to rozpoznání mikrofonu po vsunutí do sdruženého 3,5 jacku u E520. zkrátka počítač nerozpozná že jsem tam dal mikrofon a v nastavení zvuku se nezobrazí nic, jakoby jsem nic nepřipojil, ale reproduktory přitom jsou tiché a zvuk jde do výstupu. Zkoušel jsem více druhů mikrofonů ale nic.
Jestli někdo víte co s tím tak budu vděčný
Jestli někdo víte co s tím tak budu vděčný
ThinkPad Edge e520
Musis pouzit redukci treba http://www.ventcomp.cz/10127-redukce-ja ... 40121.html jinak ti mikrofon nepujde...
ThinkPad Edge E520 - HD 6630M
Když je to sdružený jack tak snad musí jít i mikrofon bez použití redukce, nebo snad ne? O koupi redukce jsem uvažoval, ale zajímá mě použití mikrofonu bez toho aniž bych ji používal (ne vždy ji třeba budu mít u sebe)
Při připojování např. sluchátek s mikrofonem přes bluetooth jsem si ve správci zvuku nastavil jaký mikrofon chci používat a nic jsem neřešil, ale přes jack mikrofon nereaguje, vše ostatní je ok. Musí být nějaké řešení jak mikrofon přeci rozpoznat.
Jinak díky za tip, redukci tak i tak kupovat budu
Při připojování např. sluchátek s mikrofonem přes bluetooth jsem si ve správci zvuku nastavil jaký mikrofon chci používat a nic jsem neřešil, ale přes jack mikrofon nereaguje, vše ostatní je ok. Musí být nějaké řešení jak mikrofon přeci rozpoznat.
Jinak díky za tip, redukci tak i tak kupovat budu
ThinkPad Edge e520
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Diamond: Ne mikrofon bez redukce nefunguje, protože vstupní vodič je posunutý na jiné místo. Není tam žádná pokročilá logika, která by poznala, zda jsou připojeny repráčky, nebo mikrofon (taky jak, žejo).
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
To se mi nezdá, že by byl vevnitř nějak hodně zaprášenej. Rozebíral jsem asi pět let starý Acer a bylo tam jen minimum prachu (měnil jsem jen hlučný ventilátor). Co máš za Windows? Jestli osmičky, tak tohle dělá absence ovladačů ke grafice ATI, která jede pořád naplno.
Případně návod tady: https://www.youtube.com/watch?v=gjgQEGhY4Xo
Případně návod tady: https://www.youtube.com/watch?v=gjgQEGhY4Xo
Ahoj nene mam 7 64bit, notebook 1 rok stary a jakmile ho zahreju tak to zacne kolik ten vetrak max. toci ? Navod na rozberani uz sem nasel je to docela husty no, i5 b\ mela throttlovat na 100C ? Kde to zjistim , dost me to stve pak kdyz je v zatezi to throttuje co kazdych 5-10min.
Teploty ve win pri prohlizeni webu 60-65 to mi prijde normalni ale jakmile jde do zateze jde bleskove nahoru
Teploty ve win pri prohlizeni webu 60-65 to mi prijde normalni ale jakmile jde do zateze jde bleskove nahoru
Naposledy upravil(a) donnybsc dne 17 úno 2013 10:42, celkem upraveno 1 x.
Zvláštní, já ho mám rok a půl, používám denně a žádnej problém s teplotou nemám. To mám ještě nainstalovanej TPFanControl a noťas je krásně tichej. Ventilátor se zapne až na 60°C a jakmile klesne na 55, tak se zas vypne. Abych ho vůbec slyšel, to bych se musel hodně snažit. Ale bez toho programu byl slyšet fakt dost.
Ale za rok provozu zaprášenej tak, aby tam nešel vzduch určitě neni.
Ale za rok provozu zaprášenej tak, aby tam nešel vzduch určitě neni.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“