Ahoj, potřebovala bych vědět jak se dostanu do jakéhosi biosu. Psala jsem si s technickou podporou kvůli hře a oni mi napsali:
Z Vaší diagnotsiky opět vidím, že počítač pracuje s grafickou kartou Intel namísto NVIDIA GeForce GT 635M. Notebooky často mají tuto tzv. přepínatelnou grafickou kartu, kdy se počítač sám rozhoduje pro co použije kartu s nízkým výkonem aby šetřil baterii (např. psaní ve wordu) a na co použije kartu s vysokým výkonem (hraní her). Popis chování hry by odpovídal tomu, že počítač spouští tuto hru s kartou s nízkým výkonem namísto té druhé. V tomto případě bych doporučil zkusit toto automatické přepínání karet vypnout přímo v biosu počítače. Případně zkusit donutit počítač tuto hru spouštět s kartou s vysokým výkonem přes ovládací program dodaný ke grafické kartě.
Bios
No tak jsem se tam podívala ale nenašla jsem co jsem hledala. Mám prý vypnout aby se mi při hrách nespouštělo Intel cosi ale aby mi to jelo přes Nvidia...Jediný o grafice co tam je je Graphics configuration a Intel(R) anti-theft technology configuration. Enable a Disable...Tak nevím
Ale našla jsem tam i něco o touchpadu,tak už ho budu moct vypnout:D
Ale našla jsem tam i něco o touchpadu,tak už ho budu moct vypnout:D
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“