Lenovo Y500
Na taktech 950Mhz je to zcela bez problémů.Já ji mám OC na 1155/2555Mhz a u pár hodin hraní taky bez problému.Teploty do 75.Driller666 píše:zdravím práve som objednal Y500 vo verzii i5 a jednou GT650m ako som tu čítal tak GT650m bi mala ísť celkom dobre taktovať chcel bi som len vedieť či je možné ju dlhodobo používať na taktoch GTX660M(950mhz) ??vraj je schopná karta bežať 1150mhz na jadre ale čo to spraví s teplotami ?? ak bi to mohol niekto s vás vyskúšať bol bi som vdační a ak máte nejaké tipi a triky tak budem len rád vopred vďaka za odpovede
EDIT: a ešte ako je to z pamäťami ?? je možné ich aspoň o trochu zdvihnúť ???
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
No ovšem ta 670MXka se dá taktéž nataktovat na vysoké hodnoty.Ale i tak GT 650tka po OC je dost silná karta na hraní ve FullHD.Jinak ovšem v SLI není potřeba prakticky nic taktovat,jelikož je výkon dostatečný i na Crysis 3 na střední detaily.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
-
- občas něco napíše
patrona771 píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat zda už máte zkušenosti s nejnovějšími ovladači? Jestli funguje regulace jasu. Dále jsem se chtěl zeptat jestli už jde plně přetaktovat i druhá grafická karta?(jen pro zajímavost). Kdo ho máte, jaký jste například hráli hry a jak vám jeli. Díky
Mě frčí v pohodě aji regulace podsvíceni, takže můžu vřele doporučit nejnovější ovladače.
-
- občas něco napíše
A to máš nainstalované které? Poslední Bety?exix píše:patrona771 píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat zda už máte zkušenosti s nejnovějšími ovladači? Jestli funguje regulace jasu. Dále jsem se chtěl zeptat jestli už jde plně přetaktovat i druhá grafická karta?(jen pro zajímavost). Kdo ho máte, jaký jste například hráli hry a jak vám jeli. Díky
Mě frčí v pohodě aji regulace podsvíceni, takže můžu vřele doporučit nejnovější ovladače.
Větráček
Zdravím vás jako nový uživatel všechny ve spolek
A hned bych měl jeden dotazek k tomuto notebooku. Vcera jsem si jej koupil a dnes jsem tam zacal instalovat nějaké věci.
a hned jsem si všiml jedné věci která mě docela vadí. Jak notebook pustim tak se asi co minutu vypíná a zapíná ventilator na chlazení stylem ze se zapne pomerně hlasitě az sníží teplotu tak se vypne a opakuje to. Setkal se s tím někdo?
Edit. Asi po hodině to přestalo dělat teploty cpu při psaní tohoto dotazu jsou 59C je to normální u měžné činosti? ještě jsem ani nepustil žádnou hru
Děkuji vsem za odpovědi a postřehy.
A hned bych měl jeden dotazek k tomuto notebooku. Vcera jsem si jej koupil a dnes jsem tam zacal instalovat nějaké věci.
a hned jsem si všiml jedné věci která mě docela vadí. Jak notebook pustim tak se asi co minutu vypíná a zapíná ventilator na chlazení stylem ze se zapne pomerně hlasitě az sníží teplotu tak se vypne a opakuje to. Setkal se s tím někdo?
Edit. Asi po hodině to přestalo dělat teploty cpu při psaní tohoto dotazu jsou 59C je to normální u měžné činosti? ještě jsem ani nepustil žádnou hru
Děkuji vsem za odpovědi a postřehy.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“