Y580 uninstal win8
Y580 uninstal win8
zdravím,tento ntb má předinstalované win8 64,které mi nevyhovují.Má zde někdo zkušenosti s reinstalem na win7 64?Jde mi o to(rozdělil jsem hdd na 2 party),že zřejmě je nutné nastavení biosu a v okamžiku,kdy se mi poštěstilo spustit bootování z dvd mechaniky,vyskočila tabulka,že hdd je ve formátu gpt a win7 nemá možnost kam se instalovat,musím předělat disk do mdr? ,co jsem koukal,je možné stáhnout nový bios ze stránek výrobce,je ale určen pro w7,a teď je otázka,prodávají se snad dva typy Y580?(co jsem koukal,je prodáván jen s win8).Co se stane jestli tímto flashnu bios??
no na forech píšou,že základ v biosu je přepnout v kolonce security Secure boot myslim na disabled,pak v kolonce Boot změnit Boot mode na Legaci suport,boot priority na Legaci first a v kolonce Exit OS optimized defauls na other OS.pak dát save, restart,necháš najet do win - je trochu pomalejší ,a pak když se znova koukneš do bios,najdeš tam možnost boot z cd
No zvedla to nějaká slovenka. Upozorňoval jsem že se budu ptát na Bios jo jo tomu rozumíme. Vysvětlil jsem a odpověděla moment zajdu se zeptat co jsem mohl také čekat že
Nic až mě noťas omrzí nebo budu toužit po experimentování tak to zkusím. Ono se to nepovede odvezu jim to a oni vymění desku a jedem na novo.
Nebo se to povede a budu mít nový Bios.
Tuhle práci nedělám rád protože je tam vysoké nebezpečí.
Nic až mě noťas omrzí nebo budu toužit po experimentování tak to zkusím. Ono se to nepovede odvezu jim to a oni vymění desku a jedem na novo.
Nebo se to povede a budu mít nový Bios.
Tuhle práci nedělám rád protože je tam vysoké nebezpečí.
jojo ze slovenkou jsem taky mluvil ,otázky zněla,lze duoal boot?odpověd NIE ,proč? pretože 8 jsou zapsány v biosu ),pak jsem se podíval na forum,a prej to jde,ale chce to postup.naposledy jsem mluvil na podpoře s nějakým polákem,a ten mi přišel rozumnej.prej to na 7 udělat jde,podle mně je logický,když ti to v bios nabízí jinej system.jinak by tam bylo jen UEFI.Ale je otázkou,jak to udělat,nejvíc mně zaráží formát disku na gpt.Ale je snad všeob.zásada udělat si recovery na externí disk.pak lze experimentovat což mám v plánu.A prej by se tímto o 8 přijít nemělo,protože jsou "prej"(orig.číslo) vložený na desce........prej
Jo na to jsem se jí ptal také jestli nepřijdu o serial k Win 8. Prý ne ale dá se jim věřit
Jednu takovou holku znám která tomu rozumí a sama si staví počítače
Takže ona chodí pro rady ke mě a já k ní.
Tak mě tak napadá jestli ona neměla být chlap protože auto řídí že někteří chlapy by jí mohly závidět.
Jinak jsem nenarazil na žádnou která by rozuměla Hardwaru.
Mít dva systémy už mě také napdlo kdysi v dobách Dosu jsem to používal a potom ještě když byly Win NT ale ani to není nejšťastnější řešení.
Myslím že Linux tuto možnost má už v sobě už integrovanou.
Takže zbývá buť přechod na Win 7 nebo se smířit s Win 8 a s tím že občas něco nepoběží. Naštěstí převážně hry.
Zrovna nedávno jsem instaloval Civilizaci V a bez úspěchu .
Ještě že mám doma jeden stolní počítač se starými dobrými Win XP tam jde vše
Jednu takovou holku znám která tomu rozumí a sama si staví počítače
Takže ona chodí pro rady ke mě a já k ní.
Tak mě tak napadá jestli ona neměla být chlap protože auto řídí že někteří chlapy by jí mohly závidět.
Jinak jsem nenarazil na žádnou která by rozuměla Hardwaru.
Mít dva systémy už mě také napdlo kdysi v dobách Dosu jsem to používal a potom ještě když byly Win NT ale ani to není nejšťastnější řešení.
Myslím že Linux tuto možnost má už v sobě už integrovanou.
Takže zbývá buť přechod na Win 7 nebo se smířit s Win 8 a s tím že občas něco nepoběží. Naštěstí převážně hry.
Zrovna nedávno jsem instaloval Civilizaci V a bez úspěchu .
Ještě že mám doma jeden stolní počítač se starými dobrými Win XP tam jde vše
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“