Zdravím, v notebooku mám procesor Intel Pentium B950 s taktem 2,10 GHz a uvažuju o tom, že si pořídim jiný procesor, protože tenhle mi už nestačí. Ty, na které jsem se podíval, měli maximální teploty kolem 90C - 100C, kdežto tenhle Pentium má jenom 85C... moc by vadilo kdybych tam nechal tohle staré chlazení?? Utáhlo by to ten procák? Ak ne, kde také seženu? Ak můžete, poraďte prosím děkuju mockrát
Hm...Ty si myslíš,že to bude tak jednoduché? Co je to za notebook?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
je to notebook HP Pavilion g6-1205sc ... mně vadí kromě jiného to, že nemá hardwerovou virtualizaci...a takt je jenom 2,1 GHz, rychle ho vytěžím a když chci sem-tam hrát nejakou průměrnou hru tak se někdy stane, že seká, vím, je to grafikou ale přesto i tak by se sešel nějaký lepší a silnější... já bych ho upotřebil v tomto notebooku
vždyť já netvrdím že si ho určitě koupím, jenom kdyby se naskytla příležitost mít ho za dobrou cenu, nebránil bych se... nevím vůbec, jestli si budu kupovat nový procák... klidně bych mohl mít takový roční nebo dvoj... já problém nevidím...stejně ten můj má už více než rok
Prodej NTB a kup si nový.Vyhneš se přinejmenším různým problémům.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3