ahoj, chtěla jsem na ASUS K55VJ-SX071D nainstalovat the sims3 a šlo to akorát když jsem to chtěla hrát napsalo mi to že moje grafická karta to nepodporuje..Co s tím mám jako dělat?
To je zvláštní.Nvidia GT635M to musí zvládat.Nemáš to přepnuté na integrovaný Intel HD4000?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Hra je originál. Jeden kluk co se the sims 3 věnuje mi psal že některé ntb NVIDIA nepodporuje a tak že mi nepojede ani ta hra..ale já vážně nechápu o čem mluvil:D:D
,,Co se týče výběru, až tak se v tom nevyznám. Podívej se na oficiální stránky výrobců graf. karty, které jsou v těch notech a zda jsou ovladače dostupné i pro noty. Třeba pro některý noty značky Tohsiba nebyly.Některý značky notů NVidia právě nepodporuje."
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
S tim DirectX mam problem, chtěla jsem si nastavit spořič a napsalo mi to že potřebuju DirectX 3D, když jsem ho stahla tak mi to napsalo že byl instalovan nespravně. Nevím kam ho mám teda nainstalovat