Jsem na ní zvědav ,ale prý má mít výkon jako dnešní desktop verze 7950-70. Prý něco mezi.
Jinak věděli jste že XMG patří k jednomu z největších odběratelů a prodejců CLEVO NB?

Mám to MSI doma a RAMky tam jdou vložit bez odstranění heatpipe. Dokonce tyhle sloty jsou v základu neosazené, takže by trochu nedávalo smysl, kdyby se tam snadno něco nedalo strčit.vavroň píše:Vlastimil91 píše:Tak jak se tu na předchozí stránce psalo o MSI zda vylepší chlazení tak už se stalo
Tady to je takto to vypadá: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Prý o 15% je to lepší. Jsem zvědav zda tento chladič zavítá i do CLEVO
Chci vidět jak budu vytahovat tu RAM paměť co je pod tou trubicí či jí tam vkládat. To abych vždy sundal celí chladič. Pecka MSI!
Omlouvám se za OT, ale mám přímo od MSI informaci, že RAM jsou posunuty více doprava a nová heatpipe neomezuje jejich výměnu.
Netušim, jak to bylo předtím, ale je to docela hlučné... v zátěži jako vysavač... možná je to tím, že je to ještě sample (a možná ne, už dlouho jsem neměl tyhle herní stroje).Vlastimil91 píše:Aha tak to je pak dobrý když se dá RAM vložit či vyndat bez problému. S té fotky to působí že ze spodní RAM by mohl být problém.
Jinak chladí to vážně líp nebo je to nastejno?
Zpět na „notebooky - ostatní značky“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů