A mělo by NHC fungovat na Intel Core 2 Duo T7300 ?? Protože mě nešla ani instalace pořádně dokončit, tak proto. POkud mi poradíte co s tim, tak budu klíído používat NHC, ale mě to nešlo !! Tak prot hledám jinej a hlavně podobnej soft.
Hm, tak nevim, spis myslim ze to opravdu meni frekvenci... nebo nevim, protoze ikdyz sem NHC nastavil na max a pak vypnul, porad se to chovalo podobne, nema WinXp SP2 neco v sobe integrovanyho na power managment? Prijde mi ze jina vec se snazi to kontrolovat kdyz to mam nastaveno na max, jakoby to nedovolila, a porad se snazila to dynamicky nastavovat.
Tak bud blbnu a neni to pravda, ze se to meni... ale to je fakt divny, protoze jak sem rikal i CPU-z to hlasi a jak ukazuje tray lista meneni, tak i CPU-z meni ukazatel nasobice a tudiz i frekvenci... pritom napeti je zvednuty, podle NHC. Ja kdyz nainstaloval WINxp tak uz pri prvni spusteni to trosku dynamicky ovlivnovalo frekvenci, protoze obcas sem mel 800mhz a obcas 2ghz, sice to bylo dost nespolehlivy, ale urcite se to nejak menilo.
Naposledy upravil(a) Solitary dne 24 srp 2007 11:27, celkem upraveno 1 x.
No jasan, pak uz mu bude uplne jedno, co bude co ukazovat, hlavne kdyz to vubec bude nejak fungovat
Jinak proc to vlastne resis? Pokud se to meni dynamicky podle zateze,tak kdyz bude potreba vykon, frekvenci ti to zvysi. Vykon by ti to tedy snizovat nemelo, tak v cem mas problem?
IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
Protoze nektere veci nevytizi CPU natolik aby to spustil 2ghz a pritom bych to potreboval... a vubec celkove mi prijde ze se to obcas chova podivne. Nevim jestli z tohodle duvodu. Rad bych v tom mel jasno a ovladal svuj stroj, jestli mi rozumis
ale ale já tady nikomu nic nenutim ani narážka na OS to nebyla. Já linux používám sem s nim spokojenej, ale rozhodně vám ho tady nebudu nutit ani nemám proč.
Maxxz: Dyt ja se od tebe nenecham nutit jen sem tvuj napad at to radsi vyhodim rozsiril do vtipku, tot vse.
Ghost: Praveze ano, Power Manager sem tu mel a odinstaloval, pac sem myslel jestli on nahodou nesouperi s NHC, ale neni to v podstate program, jen driver ktery si vsechno ridi sam.