Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Který mám vybrat ???? nemůžu se pořád nějak rozhodnout ))
ASUS G73JH Procesor: Intel Core i7 720QM s frekvencí 1,6 GHz Intel Turbo Boost s frekvencí 2,8 GHz Paměť: 4 GB DDR3 Grafická karta: ATI Mobility Radeon HD5870 s 1 GB vlastní paměti GDDR5 Displej: 17,3" TFT LCD ColorShine s LED podsvícením, lesklý Rozlišení: 1920 x 1080 bodů Pevný disk: 1x 500 GB SSH 7200 RPM Operační systém: Windows 7 Home Premium
cena :14800Kč
Asus G74SX Procesor: Intel Core i5-2410M 2,3GHz TurboBoost 3,1GHz operační paměť: 2x4GB (8GB) DDRIII Grafická karta: nVidia GTX560M 3GB GDDR5 HDD: 500GB + volná pozice Operační systém: Windows 7 Home Premium Displej: 17.3" FullHD
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
jak rikam.... oba jsou o 1 tis levnejsi.. protoze mam k tomu pripoctenou i naftu.... a mas snad nejaky lepsi inzerat za lepsi cenu a lepsi notebook.. rad se podivam.. v sobotu chci pro nej jet
jako ze bych sel do dvojjadraa mensim rozliseni nez FULLHD ??? vubec ... neexistuje..... uz jsem si zvykl na FULLHD na 15" a nepobral bych neco jinaciho.... psal si ze je to dost drahy to co jsem nadhodil, tak jestli muzes tak zkus mi nadhodit nejaky inzerat kde bude neco lepsi... uz hledam asi 3 dny pomalu v kuse a tohle je nejvykonejsi co jsem za ty penize nasel
PS: Takze asi vyber vyresen ... pan s ASUS G73JH mi napsal ze si notebook nemuzu vyzvednout osobne ze jedine platba na ucet dopredu... tak to je masakr.....
Taky bych šel radši do nového než takhle a přišetřil na něco slušnějšího (třeba 20k na Y500). Ale jinak nevidím jediný důvod proč vůbec jít do G73ky i kdyby tohle nenapsal. Ta i5ka v G74 bohatě stačí..
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3