WoT
Tak záhada vyřešena, dnes jsem zkusil přeinstalovat WoTka a zkusil jsem je nainstalovat na systémový SSD disk. A ejhle najednou to jede na optimální nastavení grafiky pevně na 60 fps a žádné propady, záseky ani jiné neduhy se nekonají, pouze běžné poklesy při průjezdu hojně zalesněnou krajinou (normální jev, děje se mi to i u stolního PC). Takže je asi problém v disku nebo v šufleti na disk, který mám místo mechaniky...
Python.P píše:nejak jsi zapomněl zmínit že máš HDD v rámečku
Ne ne nezapomněl, zmiňoval jsem to hned v prvním svém příspěvku viz.
J0HN_R1C0 píše:Konfiguraci jsem obměnil o SSD disk na systém, který jsem dal místo dodávaného plotňáku, a ten jsem šoupnul místo mechaniky jako datový disk. Wotka jsem nainstaloval na ten plotnový.
Mno uvidím asi se poradím s prodejcem a dyštak to prvně zkusím přes reklamaci.
na mem lenovuE420 hra jede jako slideshow. Grafikuu mam tu externi radeon 6630 a prosecor I3 na 2.2 GHz a jeden to tak 20 fps prumer. Neni problem spadnout na 8 fps, to je pak neco ..... Cim to je sakra ? Nastaveni hry sem nechal tak, jak bylo po nainstalovani. Grafika buhvijaka neni ale seka se to jak svine. Cod4, Hitman absolution a jiny hry mi jedou naprosto v poradku.
Lenovo E420, Intel I3, hd3000 + amd radeon HD6630,matne lcd... slouzi jako televize pres tuner
Lenovo y50-70....hlavni pracovni/herni stroj
Fleggy90 píše:na mem lenovuE420 hra jede jako slideshow. Grafikuu mam tu externi radeon 6630 a prosecor I3 na 2.2 GHz a jeden to tak 20 fps prumer. Neni problem spadnout na 8 fps, to je pak neco ..... Cim to je sakra ? Nastaveni hry sem nechal tak, jak bylo po nainstalovani. Grafika buhvijaka neni ale seka se to jak svine. Cod4, Hitman absolution a jiny hry mi jedou naprosto v poradku.
WoT nepodporuje více jader, takže záleží jak máš rozdělený procesor.
aha to je super. Ja myslel ze je rok 2013 a podpora vice jak jednoho jadra je samozrejmost.....
Ve hre mam detajly na minimum, grafika je jak za krale klacka a prumerne mam 20 fps, vetsinou klesnu az na 15 ale treba hitman absolution mi jede naprosto plynule s peknou grafikou oproti tomuhle.
Jako neni mozny ze i jedno jadro to neutahne. Dyt mam relativne moderni notebook, zadna stara vykopavka. Fakt me to totalne sere jelikoz me hra docela bavi. Jak takovej paskvil mohl nekdo udelat ?
Ve hre mam detajly na minimum, grafika je jak za krale klacka a prumerne mam 20 fps, vetsinou klesnu az na 15 ale treba hitman absolution mi jede naprosto plynule s peknou grafikou oproti tomuhle.
Jako neni mozny ze i jedno jadro to neutahne. Dyt mam relativne moderni notebook, zadna stara vykopavka. Fakt me to totalne sere jelikoz me hra docela bavi. Jak takovej paskvil mohl nekdo udelat ?
Lenovo E420, Intel I3, hd3000 + amd radeon HD6630,matne lcd... slouzi jako televize pres tuner