Asus G750JX
No, nevím že by řada G75 byla nějak zaostalá za konkurencí.
- porty mi příjdou naprosto standardní (4x usb 3.0, vga hdmi i dp/tb)
- podsvícená neprohýbající se klávesnice s ODDĚLENÝMI šipkami, num blokem a F klávesami v blocích po čtyřech .. taky tam nevidím zásadní fail
- 120Hz matný displej s vysokým jasem .. kolik notebooků to má?
- nechápu ten komentář o síťovce .. GLAN a wifiN je běžná výbava jako u jiných strojů v této cenové kategorii
Uznáván, že co se týká audia tak MSI, Toshiba hrajou výrazně líp a víc nahlas, ale že by Asus byl nějaký propadák to zase ne.
- porty mi příjdou naprosto standardní (4x usb 3.0, vga hdmi i dp/tb)
- podsvícená neprohýbající se klávesnice s ODDĚLENÝMI šipkami, num blokem a F klávesami v blocích po čtyřech .. taky tam nevidím zásadní fail
- 120Hz matný displej s vysokým jasem .. kolik notebooků to má?
- nechápu ten komentář o síťovce .. GLAN a wifiN je běžná výbava jako u jiných strojů v této cenové kategorii
Uznáván, že co se týká audia tak MSI, Toshiba hrajou výrazně líp a víc nahlas, ale že by Asus byl nějaký propadák to zase ne.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
http://www.czc.cz/asus-g750jx-t4179h-17 ... q1v22hic72 http://www.czc.cz/asus-g750jw-t4042h-17 ... q1v22hic72
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
JJ tím pádem jsou modely GE od MSI odepsané.O Goldmaxu ani nemluvě.A bude to těžký útok i na GT řadu od MSI.Jen doufám,že to není jen chyba v ceníku.Ceny na Amazonu i jinde jsou o poznání vyšší.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Už delší dobu taky dost vážně uvažuji o tomto modelu, strašně se mi líbí vzhled i řešení chlazení..nicméně zatím je pro mě stále dost nepochopitelný a těžko stravitelný problém s integrovanou grafikou a fci optimus...kdyby ji měl, není okamžitě co řešit. Takle je stále totiž ještě krom tohodle ve výběru MSI a něco z řady GE\X70,popřípadě nové GS70.
Je to škoda...jelikož integrovaná grafika v nových procesorech je dost výkonná na hraní starších her, přehrávání FullHD videa,apod...škoda že když ji člověk zaplatí v ceně notebooku, nemá možnost ji využívat..o zmíněném dopadu na výdrž ani nemluvě. O tom že by Asus vyšel vstříct v podobě vydání oficiálního BIOSu který by toto dal do pořádku si zřejmě můžu nechat jen zdát.Popravdě je to jediná věc která mi dost vadí. Jinak se mi právě tento model líbí mnohem více než právě herní řada od MSI.
Jj Hd4600 je solidní grafika na hraní starších titulů.No sice to je možná jediná vada,ale bohužel dost podstatná.Navíc je zde o dost horší přístup ke chlazení než u MSI.A to by mi taky hodně vadilo.
To je pravda, rozborku tohodle Asusu jsem viděl sice jen na netu, ale žádná sláva...Od MSI jsem v rámci běžné údržby (čištění,přepastování) měl pár modelů v rukou včetně mnou zmiňovaných z řady GE70 a GT70, musím uznat že přístup nejen k větrákům mají kluci promyšlený a jednoduchý..holt s tím počítají.
Je sice pravda že v rámci mého používaní je notebook víceméně stále přopojen k síti, takže podstatně nižší výdrž na baterie není až taková překážka. Ale víme všichni že čas od času musí člověk něco dělat tam kde tahle možnost není, a to už je pak problém.
Navíc je tu i jisté pohodlí ohledně hluku...integrovaná grafika nevyžaduje (při bežné práci či přehrávání filmů a pod.) takové chlazení jako externí výkonná kde větráky točí určitě častějí mnohem více. Ale třeba se pletu a Asus má tohle zmáknuté...
No...pokud se opravdu jedná o HW rešení (optimus), tak je to něco jiného. Nicméně i nadále zůstává tento model v mém výběru...holt se mi líbí.
Je sice pravda že v rámci mého používaní je notebook víceméně stále přopojen k síti, takže podstatně nižší výdrž na baterie není až taková překážka. Ale víme všichni že čas od času musí člověk něco dělat tam kde tahle možnost není, a to už je pak problém.
Navíc je tu i jisté pohodlí ohledně hluku...integrovaná grafika nevyžaduje (při bežné práci či přehrávání filmů a pod.) takové chlazení jako externí výkonná kde větráky točí určitě častějí mnohem více. Ale třeba se pletu a Asus má tohle zmáknuté...
No...pokud se opravdu jedná o HW rešení (optimus), tak je to něco jiného. Nicméně i nadále zůstává tento model v mém výběru...holt se mi líbí.
Acer Aspire TimelineX 5830TG
Layout notebooku bude totozny se starym G73...menil jsem si u nej CPU za vykonejsi, takze podobny pripad jako bys ho chtel vycistit a prepastovat.
Musel jsem ho skoro cely rozebrat...klavesnici, display atd.
Uz nikdy vice...u MSI GT60/70 staci sundat jen spodni kryt a to je vse
Dalsi vyhoda MSI GT60/70 pri pouziti SSD je neslysne chlazeni...tzn v Office rezimu nebo koukani na film znamena uplne ticho.
Musel jsem ho skoro cely rozebrat...klavesnici, display atd.
Uz nikdy vice...u MSI GT60/70 staci sundat jen spodni kryt a to je vse
Dalsi vyhoda MSI GT60/70 pri pouziti SSD je neslysne chlazeni...tzn v Office rezimu nebo koukani na film znamena uplne ticho.
Asus ROG Strix G18