Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
jo to je presne vono a bude to slapat na tom noteboku bez nejakejch prblemu a instalaci ? jinak kamos to ma ale koupil to prej v datardu asi za 25 korun.. todle je docela nasup dat 3 kila za tohle : /
Stačí to tam jen dát a máš to tam..jen to normálně klasický rozhraní usb 2.0 na jednom konci a na druhým ps\2..problém by neměl nastat.. většinou to takhle nikdo nedělá, každej má většinou externí periférie na usbéčku
prave no jenze ja mam svou klavesnici a mys rad a nechci se ji jen tak vzdat... jinak nasel sem tohle melo by to bejt to samy a stoji to 25 kc,
pujde to? problem by byl ze bych s tim zaplnil dva usb vstupy misto tamtoho
nerad ti do toho kecam ale to co jsi nasel je redukce z USB na PS/2 a to je presnej opak nez potrebujes... tri kila sou dost to je pravda ale da se to sehnat i za kilo ale 25korun je volovina.
Naposledy upravil(a) lysua dne 24 srp 2007 19:08, celkem upraveno 1 x.
tak mi hod link kde to je za kilo... jinak lbbost to neni protoze kamos to ma a prej mu to jde v pohode,, a jestli je to redukce z usb do ps /2 nebo obracene je podle me uplne jedno