HP pavilion dv9500t
HP pavilion dv9500t
Lidi pls nevite na jake strance se da koupit hp pavilion dv9500t??
A samozrejme servis bude len v krajine kupy (neexistuje moznost rozsirit zarucne opravy do inych krajin v pripade Pavilionov ci Presarii).
A ak chces aktualne info, tak vcera som sa prave na tuto temu (17"/14" Paviliony v CR/SR) rozpraval s par kompetentnymi, ktori mi potvrdili, ze sa k nam vobec neplanuju dovazat a podla toho, ake kriteria maju v ramci HP na uvadzanie Pavilionov pochybujem, ze sa niekedy budu k nam ine nez 15,4" Paviliony vozit (a ak, tak skor 14" nez 17", ale minimalne do Velkej noci musime vydrzat s 15,4" a ani potom nie je extra velka sanca).
C
A ak chces aktualne info, tak vcera som sa prave na tuto temu (17"/14" Paviliony v CR/SR) rozpraval s par kompetentnymi, ktori mi potvrdili, ze sa k nam vobec neplanuju dovazat a podla toho, ake kriteria maju v ramci HP na uvadzanie Pavilionov pochybujem, ze sa niekedy budu k nam ine nez 15,4" Paviliony vozit (a ak, tak skor 14" nez 17", ale minimalne do Velkej noci musime vydrzat s 15,4" a ani potom nie je extra velka sanca).
C
Zdravim vas borci. Cital som tu uz v jednom zamknutom prispevku, ze sa tento notes na slovensku nepredava. No od posledneho prispevku uz ubehol 1 rok a tak mam na vas prosbu. Mam takyto notes dovezeny z USA a nahodil som don WinXP. No drivery nemam. Nanajde sa niekto, kto by takyto notebuk vlastnil s ovl. do XP a podelil by sa s nimi?
Na ofico webe nejake su, ale nesedia.
BTW:Preco nesedia ovl. z tohto odkazu? http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... 2189%3C=en
Dakujem.
BTW:Preco nesedia ovl. z tohto odkazu? http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... 2189%3C=en
Dakujem.
piccolino píše:Zdravim vas borci. Cital som tu uz v jednom zamknutom prispevku, ze sa tento notes na slovensku nepredava. No od posledneho prispevku uz ubehol 1 rok a tak mam na vas prosbu. Mam takyto notes dovezeny z USA a nahodil som don WinXP. No drivery nemam. Nanajde sa niekto, kto by takyto notebuk vlastnil s ovl. do XP a podelil by sa s nimi?
BTW: Po viacerych pokusoch VYRIESENE

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“