Ak by mi niekto erudovanejsi vedel poradit, ktorym smerom sa vydat, budem stastny
ASUS GT750JX vs MSI GT70 20C-227CZ vs MSI GS70 047XCZ
-
nightsider
- občas něco napíše
ASUS GT750JX vs MSI GT70 20C-227CZ vs MSI GS70 047XCZ
Zdravim vsetkych, mam dilemu, ktory z tychto notebookov si vybrat. Asus ma samozrejme priatelnejsiu cenu, ale pre mna je tu faktor velkosti a relativne nekomforneho pristupu ku vnutornym komponentom a chyba mi mSATA port, kedze taketo ssd mi ostalo z minuleho notebooku. U MSI si zase nie som isty tou zadnou "zarucnou nalepkou" a v suvislosti s nou s pristupom dovnutra a neviem ako je to je s kvalitou spracovania.
Ak by mi niekto erudovanejsi vedel poradit, ktorym smerom sa vydat, budem stastny
Ta nálepka na MSI je pouze informativní, normálně ji člověk může porušit a přidat si RAM,HDD/SSD nebo vyčistit vnitřek od prachu. Pokud ale něco při těchto činnostech něco uvnitř poškodíš a následně to budeš chtít vyreklamovat (například heatsink na chladiči-zdeformuješ jej,teploty budou vyšší a ty to budeš reklamovat), uvidí porušenou nálepku a reklamaci neuznají. Takže můžeš otevřít, čistit, měnit ram a hdd, ale dávat bacha na vše okolo. Jinak bych zkusil příspěvek upravit podle pravidel 
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
MSI nálepku neřeší, je to jak píše vavroň. Mě osobně se líbí ta GS70 akorát netuším, jak to bude s tím rozděláváním - přece jen je to u těch "tenkých" modelů vždycky horší a čím tenčí to je, tím víc to výrobci znesnadňují i pro samotné uživatele. Asi nemají zájem aby jim do toho někdo vrtal, že..
Kvalitativně na tom budou všechny notebooky uplně stejně, rozhodnul bych se na základě vlastního dojmu, případě počkal na recenze GS70 viz orgasmic.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“