Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Prosím o radu, chci si koupit notebook. Budu ho používat jen na hraní, plus nějakej ten film Koukal jsem tu a prostě se nedokážu rozhodnout... Jsem schopnej dát ještě tak dva tisíce navíc, ale víc už ne. A samozřejmě chci aby mi nějakej ten čas vydržel... Díky
No vidiš, přenášet ho budu v podstatě denně, ale jen do práce, což je pár minut... Velikost je mi asi jedno ikdyž jsem zvyklej na 15 No a baterka mi je taky jedno, tu můžu mít defakto pořád vyndanou, jedu jenom na síť
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
orgasmic píše:Nejlepší koupě je Asus G750 s GTX770M za 32tis.
Ty věříš té cenovce?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
To ano,ale jelikož nikdo neví kdy bude skladem,tak oni ho potom potichu stáhnou a vystaví znovu s jinou cenou.Triky obchodníků a výrobců.
V recenzích jste zkoušeli lenovo Y500 s intel i7 a kdekoliv se podivám prodávají lenovo Y500 s Intel i5 ... tak pokud bych chtěl koupit lenovo y500 tak kde ho koupit ? . nebo je to jedno, protože se všude prodávají se stejnými parametry?
orgasmic píše:Nejlepší koupě je Asus G750 s GTX770M za 32tis.
Ty věříš té cenovce?
Když si ho objedná, tak by mu to za ni měli prodat, férové jednání u velkých obchodů by neměl být problém
Tak cena Asusu v porovnání s ostatníma je tak nízko a tak "zaokrouhlená", že to nemůže být pravda. Souhlas s Romanem, podle mě je to lákačka na špačka. Zvláštní, že ani u distribuce zatím o ničem nevědí