Zdravím všechny, chtěl bych poradit s výběrem notebooku.
Cena do : 35 000,- Kč s DPH
Budu ho používat převážně na hraní her. ( The Witcher I - II, Skyrim, Hitman, Metro 2033, Mass Efect..)
Požadavky : Jsem profesionální atlet a hodně cestuji, takže bych chtěl úhlopříčku 15,6'' (full HD matný displej) a váha lehce nad 3kg mi nevadí. Chtěl bych aby měl dobré chlazení aby se moc nepřehříval. Ještě bych preferoval aby neměl mega velký adaptér, ale to půjde těžce asi. Výdrž baterky při běžné kancelářské práci kolem 3 hodin by mi stačil.
Předem díky moc za rady.
Notebook do 35 000kč převážně na hry
ja bych vzal toto MSI
sice trochu pres rozpocet, ale v cene sluchatka + hra, ktera se daji za nejaky ten peniz zpenezit, popripade nechat a snizit o to cenu ntb
pak uz jenom pouvazovat o nejake lepsim batohu na to cestovani a mas vystarano
sice trochu pres rozpocet, ale v cene sluchatka + hra, ktera se daji za nejaky ten peniz zpenezit, popripade nechat a snizit o to cenu ntb
pak uz jenom pouvazovat o nejake lepsim batohu na to cestovani a mas vystarano
Naposledy upravil(a) slamaqe dne 26 srp 2013 10:02, celkem upraveno 1 x.
Asus g74sx
i5 - 2430M | 17,3 FHD | 8 GB RAM | 500 GB HDD | GF 560m GTX
i5 - 2430M | 17,3 FHD | 8 GB RAM | 500 GB HDD | GF 560m GTX
Ten druhý co zaslal slamaq se mi hodně zamlouvá jen škoda, že je tak drahý...možná kdybych chvíli počkal třeba měsíc, tak by ho zlevnili, ale nevím jestli se teď chystají nějaké nové modely aby šla cena kousek dolů.
A když už ho máš doma, tak váha 4kg se dá to bych ještě zvládl tahat s sebou, ale co adaptér je hodně velký ?
A když už ho máš doma, tak váha 4kg se dá to bych ještě zvládl tahat s sebou, ale co adaptér je hodně velký ?
My s orgym jsme ho koupili naštěstí za cenu okolo 30000.Jinak ano je dost drahý.Cena dolu hned tak nepůjde.Je to novinka.Ale k věci:já ten notebook mám doma většinu času a jen málo ho převezu autem.Takže váha mě nebolí.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „Jaký vybrat notebook“