Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
tak ty mi rozhazujou energy management - přepínaj na max. výdrž místo optimální životnosti, v BF3 jsem měl lagy počkám na další whql - nejlepší snad zatím podle mě 310.90...
Aha.Já mám totiž nastaveni max výdrž.A v B3 je většina ovladačů na nic.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
No nejlepší bude se podívat na nějaké komunitní fórum.On ten B3 je dost problematická hra z hlediska ovladačů.Já ho nehraji tak nevím.
Koukám, že prodej Y500 už skončil. Je ještě akorát v polským K24.cz.
Nemáte někdo informaci, jestli dorazí nějaký nový kousky? Ideálně ty levnější varianty s Core i5. Snad už se nepřestal vyrábět úplně. Vyhovoval mi po všech stránkách. Díky
Dobrý den, po delší době mám závažnější problem. Notebook nejde zapnout uz cca. týden. Vždy naskočí jen "Probíhá příprava automatické opravy" a poté jen černá obrazovka. Nechal sem ho na nabijecce i třeba 8 hodin ale nic.
Díky za rady
Zdravim ja mam zas problem s Lenovo y510p s dual GT750m niektore hry ktore podporju SLI ako napriklad RAGE a ine ,mi idu len na jednej grafickej karte neda sa to nastavit ani v nastaveniach jedine moznost vynutit vykreslovanie kazdej 2 snimky ale to trha ,seka a blika ale az vtedy sa zacne zahrievat druha karta...viete mi poradit?dokonca sa mi v tych hrach ani nezobrazi ukazovatel vyuzitia SLI...dakujem za rady ovladace mam najnovsie
To je holt úděl SLI zapojení.Nejsou na všechny hry profily SLI.S tím se musíš smiřit.Jinak máš tam vůbec aktivní SLI?
Ahoj, poslední dobou se mi automaticky snižuje jas displeje, když jsem na ploše a znovu se zvýší, když cokoliv pustím. Při některém druhu práce na PC je to docela iritující, nevíte, čím by to mohlo být?