Dobrý den,
vím že se tu záruky řešily už mnohokrát, ale nenašel jsem vlákno, které by přímo odpovídalo na mou otázku. Momentálně píši na notebooku Dell, kde mi asi před 15 minutami začalo blbnout podsvícení displeje (zatím pomohlo rázné protřepání ).
Problém je v tom, že asi před dvěma týdny jsem vnitřní HDD vyměnil za SSD a mechaniku jsem následně vyměnil vyměněným HDD. Výměna pevného disku by neměla na reklamaci být žádný problém, ale nejsem si jist, jestli výměna mechaniky už není přiliš.
Děkuji za Vaše názory a zkušenosti.
DELL Vostro - záruka po výměně mechaniky za HDD
- Chlebovnik
- guru
Díky a že mě tu mechaniku nenapadlo vysunout.. No tak ted už to vím. Ale z toho HDD Caddy to asi nepůjde tak snadno.
Ještě mě napadá otázka, která je tu trochu OT, ale když už jsem to tu založil. Nevíte jak funguje NBD záruka u Dellu? NTB jsem kupoval v TS Bohemii, takže si asi o mechanikovi, který přijede ke mě domů a opraví displej na počkání si můžu nechat jen zdát nebo se pletu?
Ještě mě napadá otázka, která je tu trochu OT, ale když už jsem to tu založil. Nevíte jak funguje NBD záruka u Dellu? NTB jsem kupoval v TS Bohemii, takže si asi o mechanikovi, který přijede ke mě domů a opraví displej na počkání si můžu nechat jen zdát nebo se pletu?
Je jedno, kde koupíš ... NBD záruka od výrobce NTB je záruka, kterou uplatňuješ přímo u servisních partnerů a ne u prodejce - takže zavolat, domluvit termín a hotovo ... případně vyplnit formulář na webu u servisního partnera, kterého si zvolíš atp.
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD