SOUČASNÝ NTB: DELL Studio 1537 (max. spokojenost, ale po skoro 6 letech provozu mi začala umírat baterka). Předtím 4 roky SONY VAIO (také velká spokojenost)
HLAVNÍ POŽADAVKY:
- kvalitní a tichá klávesnice - Rozmýšlím se, jestli podsvícenou nebo je to zbytečné. Ale jsem zvyklý programovat i v noci v posteli, když manželka usne, takže bych ji možná ocenil. Není to úplně důležité, ale ocenil bych také "velký" enter a šipky.
- výdrž - Nepotřebuju extrémní výdrž, myslím, že co bude nad 4hod bude pro mě krok k lepšímu.
- kvalita konstrukce - Nesnáším, když ntb vrže a ozývají se z něj hrozné zvuky. Vadí to mě, ale i před klienty to působí strašně.
VEDLEJŠÍ POŽADAVKY:
- displej a zvuk - Jelikož ve volných chvílích koukám na filmy a dost poslouchám hudbu, ocenil bych lepší displej i repro (pokud v ntb nějaké lepší repro existují). Velikost displeje od 14' do 15,6'. Ty 17' už mi přijdou zbytečně velké a těžké (často mám ntb na klíně), ale třeba mám staromódní názory
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Už jsem těch notebooků prošel hodně a mám z toho guláš, takže ocením jakýkoli návrh. Cenu bych si představoval do těch 20k. Za každý návrh děkuji.