Asus G750JX
To nevím jelikož jsem je ještě nezkoušel.Ale v nových hrách je tam u některých her rapidní nárust výkonu.(Metro LL,Grid 2,Bioshock infinite apod.)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- občas něco napíše
to mi ani neříkej že budeme mít zase problémy s ovladačema ... no zatím jsem je nevyhledával tenkrát to bylo kvůli GSOD ...
Já tam mám tu i5,HD+ (1600x900), 1TB, ramky ani nevím asi 4GB.. myslím že za 10 půjde.
Já tam mám tu i5,HD+ (1600x900), 1TB, ramky ani nevím asi 4GB.. myslím že za 10 půjde.
Asus G73JH - i5-430M,4Gb,1T,ATI5870,HD+,Roccat Pyra wireless,Roccat Sence
ASUS G750JX-T4179H / Core i7 4700HQ / full HD / HDD 750 / GTX770M 3GB DDR
ASUS G750JX-T4179H / Core i7 4700HQ / full HD / HDD 750 / GTX770M 3GB DDR
Jinak BETA nic neznamená.To je jen označení pro certifikaci MS.Ovšem budeš se divit,ale u některých her to nejsou 2fps ale třeba 10.( viz GRID 2 apod.)orgasmic píše:Tak uz to, ze maji v nazvu BETA neco znamena.
Jinak ja ani nemam potrebu hledat hned to nejnovejsi, kdyz mi vse bezi jak ma s ovladaci od vyrobce notebooku.
Usetrim si starosti a cas s problemy a je mi vazne jedno, jestli budu mit v nektere hre misto 45FPS 47FPS
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Jako zatím mě jede vše jak má Ale jelikož jsou na to přímo u nvidie dělané tak jsem to chtěl zkusit. Bohužel nejdou.
Každopádně předpokládám, že při vydání BF4 udělají nějaké nové (oficiální) pro lepší optimalizaci hry a grafiky.
Každopádně předpokládám, že při vydání BF4 udělají nějaké nové (oficiální) pro lepší optimalizaci hry a grafiky.
ASUS G750JX-T4179H / Core i7 4700HQ / full HD / HDD 1TB / GTX770M 3GB DDR5
roman2277 píše:Jinak BETA nic neznamená.To je jen označení pro certifikaci MS.Ovšem budeš se divit,ale u některých her to nejsou 2fps ale třeba 10.( viz GRID 2 apod.)orgasmic píše:Tak uz to, ze maji v nazvu BETA neco znamena.
Jinak ja ani nemam potrebu hledat hned to nejnovejsi, kdyz mi vse bezi jak ma s ovladaci od vyrobce notebooku.
Usetrim si starosti a cas s problemy a je mi vazne jedno, jestli budu mit v nektere hre misto 45FPS 47FPS
Ano, ale urcite ne u typu grafik, co mame v noteboocich
Asus ROG Strix G18
Jako zatím mě jede vše jak má Ale jelikož jsou na to přímo u nvidie dělané tak jsem to chtěl zkusit. Bohužel nejdou.
ASUS G750JX-T4179H / Core i7 4700HQ / full HD / HDD 1TB / GTX770M 3GB DDR5