FreeMan3109 píše:A co je na tom chlazení špatného?
Jinak jaký je tvůj názor na T440s, když už si ho měl?
Na chlazení? Píšou, že při vytížení grafiky jede procesor jen na 50%.
Můj názor zatím není jednoznačný. Měl jsem možnost ho ohmatat jen na Intelovském večírku, takže jsem zas tolik nevykoukal. Klávesnice v pohodě, touchpad klasika, jakou jsem už zkoušel u S440 a E531 (nicméně ze všech tří S440 má nejměkčí, a tedy i nejpohodlnější dotykovou plochu), IPS displej je pěknej, možná malinko do žluté a navíc není nějak extra svítívý (což mě mrzí nejvíc), dotyková verze nejde otevřít jednou rukou.
Co mě trochu překvapilo, myslel jsem, že bude tenčí. Čekal jsem něco výraznějšího, když vyhodili optickou mechaniku, ale možná jsem měl jen příliš velká očekávání. Pak teda zdá se po zapnutí je zase displej naplno (tak jako na všech nových ThinkPadech), což musí být v noci docela žůžo.
To je asi všechno. Až bude možnost, vezmu si ho určitě na recenzi.
---
r4in: Myslim, že už je pryč. Bylo to spíš něco "na zkoušku" a už se to nejspíš nebude opakovat. Ono taky kolikrát je lepší displej jediný důvod, proč si u notebooku připlatit, když výkon pro spoustu lidí problém není (ruku na srdce to Ivy Bridge Pentium má více výkonu než moje 3,1GHz Core2 Duo v T400, žejo...), takže zbytečně si kanibalizují vyšší konfigurace. Ne nadarmo je další full-HD až za 20 tisíc.