Asus G73JH
Asus G73JH
zdravím mám dotas existuje nějaký soft abych spustil kameru ze stránek asus.com mě nejdou nainstalovat měl jsem IM_Magicionale ten mě taky nejde nainstalovat existuje nějaký podobný prográmek díky
Asus G73JH
No jen mě nejde aktivovat ani ve skype třeba já měl před instalaci program klikl jsem na ikonku a webka se rozsvítila a byla spuštěná
Asus G73JH
nemám ve správci webku a nevím co je Vendor ID
A nenapadlo Vás, že by bylo třeba je identifikovat a doinstalovat?
Identifikaci HW provedete následovně:
Win+Pause>Správce zařízení>Pravým na neznámé zařízení>Vlastnosti>Podrobnosti>ID Hardwaru
V případě USB zařízení uvidíte v na pohled matoucím řetězci USB\VID_####&PID_XXXX
kde #### je Vendor ID daného zařízení, kdežto XXXX je Product ID daného zařízení... pak stačí do googlu formulovat dotaz stylu:
VID #### PID XXXX a s trochou angličtiny se dohrabete ke komerčnímu označení produktu, pro který následně můžete vygooglit ovladač...
Pro úplnost, zde je řetězec pro PCI zařízení:
PCI\VEN_####&DEV_XXXX
Drtivá většina HW se takto dá dohledat, vyjma rozšíření ACPI... tam je typicky něco ve stylu třeba mého ACPI\ATK0110, pak stačí googlit ATK 0110....
Identifikaci HW provedete následovně:
Win+Pause>Správce zařízení>Pravým na neznámé zařízení>Vlastnosti>Podrobnosti>ID Hardwaru
V případě USB zařízení uvidíte v na pohled matoucím řetězci USB\VID_####&PID_XXXX
kde #### je Vendor ID daného zařízení, kdežto XXXX je Product ID daného zařízení... pak stačí do googlu formulovat dotaz stylu:
VID #### PID XXXX a s trochou angličtiny se dohrabete ke komerčnímu označení produktu, pro který následně můžete vygooglit ovladač...
Pro úplnost, zde je řetězec pro PCI zařízení:
PCI\VEN_####&DEV_XXXX
Drtivá většina HW se takto dá dohledat, vyjma rozšíření ACPI... tam je typicky něco ve stylu třeba mého ACPI\ATK0110, pak stačí googlit ATK 0110....
Asus G73JH
no v těch vlastnostech dále podrobnosti mám Vlastnost -popis zařízení
a políčko Hodnota-USB2.02.0M UVCWebCam asi to vzdávám a systém se mě nechce znova kvůli tomu přeinstalovat si raděj koupím webku když vestavená nejde
a políčko Hodnota-USB2.02.0M UVCWebCam asi to vzdávám a systém se mě nechce znova kvůli tomu přeinstalovat si raděj koupím webku když vestavená nejde