Lenovo Y510p vs. Deviltech Devil 9800 DTX
neviem sa rozhodnúť.. viete mi poradiť?
Lenovo má 2 grafiky / DevilTech má SSD HD
prípadne poraďte niečo podobné..
Lenovo Y510p vs. DevilTech Devil 9800 DTX
- Chlebovnik
- guru
To je ňáká provokace tohleto nebo jenom tvoje hloupost? http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... p?p=338959
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Abych nebyl (opět) osočen za to že jsem někomu něco zamknul zde je malé vysvětlení:
více zde: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=3688
Python.P píše::!: Jak by měl vypadat správně položený dotaz na
Název: Pracovní notebook (+filmy), náhrada desktopu, max. 25k
Cenová relace: max. 25 000 Kč
Použití: Notebook bude především sloužit jako pracovní notebook pro mé PhD studium - tedy hlavně rýsování. Dále psaní článků, internet a další víceméně kancelářké použití. Možnost přehrání HD filmů by potěšila, ale není to naprosto zásadní požadavek. Hry na tom nebudu hrát žádné.
Mobilita: Notebook bude většinu času nosit v batohu. Výjimkou budou tyto situace: 6xročně cesta přes celou republiku.Nelze čekat, že zásuvka bude vždy poblíž. Takže delší výdrž notebooku a nižší váha není na závadu.
Kvalita konstrukce: vzhledem k požadované mobilitě mám neaká požadavky na konstrukci. Ale design a obecně vzhled není pro mě důležitý.
Uhlopříčka: Zde dost tápu a chtěl bych si nechat poradit od místních guru. Půjde o můj první notebook, čili s notebooky nemám vůbec žádně zkušenosti. Doposud jsem používal pouze desktopy a jsem na jejich komfort dost zvyklý. Mohl bych si koupit desktop, ale protože budu notebook přenášet velmi často. Proto volím notebook, ale chtěl bych přijít o co nejmíň komfortu, na který jsem zvyklý z desktopu (např.: velká plocha displeje). Navíc sedím u počítače celý den! Co z toho plyne, notebook by v zásadě měl sloužit jako náhrada desktopu. Tedy počítám s tím, že uhlopříčka by neměla být větší než 15,6 palce. Otázka je, má cenu jít v mé situaci i do vyšších rozlišení (1600x900). Ona se ta plocha při práci hodí a na filmy jakbysmet. Rád si nechám poradit, je to můj první notebook a nemám vůbec odhad, abych se mohl mezi těmito variantami nějak kvalifikovaně rozhodnout
Další požadavky: Preferuji tichý notebook a dost zásadní požadavek pro mě je, abych na něm bez problémů mohl provozovat Linux (KDE) - tedy především abych neměl problémy s některým hardwarem (zvuk, grafika apod.). Co se týče klávesnice, je to stejný problém jako u uhlopříčky. Jsem z desktopu zvyklý na numerickou část klávesnice, takže zřejme bych chtěl i takovouto klávesnici u notebooku. Anebo to řešit připojením externí klávesnice?
Čili asi mám 4 hlavní priority: co nejvíce ergonomie jako u desktopu, mobilita, fungující Linux, tichý chod.
Díky za vaši pomoc.
(stačí i dotaz položené jen v bodech )
více zde: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=3688
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
Zpět na „Jaký vybrat notebook“