Trhání obrazu
Trhání obrazu
Zdravim, mam notebook ASUS G55vw, az do ted jsem paril vsechny hry uplne bez problemu - crysis 3, far cry3, fifa 13 atd. Vcera jsem si zapnul Crysis a nestacil jsem se divit: Nedalo se to hrat, jak se to sekalo. Zkusil jsem teda zapnout ostatni hry a vsechny se drbaj, jenom fifa jeste jaks taks hrat jde. Kazdopadne jsem hned nainstaloval nejnovejsi ovladace na grafiku, spusitl antivirak, ten nic poradnyho nenasel, procistil sem nb, vymazal vsechny nepotrebny soubory a programy, procistil jsem startup, nekolikrat nb zresetoval a vysledek zadnej. Ptam se teda: muze to byt hardwarem? Pokud jo, tak co se mohlo vysrat? Cca pred mesicem mi notas upad z metru na zem, ale bezel normalne az do ted... Diky za jakoukoliv odpoved
hmmmm
ahoj mám asus g53sx a nemal som problém z obrazom ale niekedy mi to tuhne teraz to už prestalo ale tiež to niekedy spravý... tak ale k tvojmu problému: vieš čo skús skús napojiť tvoj noťas cez hdmi napojiť na telku alebo hocičo iné .. a skús tam či to bude tak sekať pokial hej tak máš niečo buď z tým hardvérom alebo z tou grafikou možno neviem ti presne povedať dúfam že som aspoň trošku pomohol pekný večer...breyman píše:To fakt ne nejsem debil Delal sem i stress test grafiky a test na teplotu (furMark) a vsechno ok... fakt uz nevim co s tim
- Chlebovnik
- guru
breyman píše:To fakt ne nejsem debil Delal sem i stress test grafiky a test na teplotu (furMark) a vsechno ok... fakt uz nevim co s tim
Nevim no. Vypadá to, že se docela vyznáš. A % vytížení, resp. teploty těch grafik při hře či FurMarku píše GPU-Z jaké?
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p