Toshiba Satellite M70
Kvalitni firma to je, mam to od nich, v Praze vydejnu maji, zkus jim poslat to oznameni a uvidis .) za to nic nedas
Mys mam MX518, ale libi se mi G7 nebo MX Revolution ... ale stoji kolem 2000 coz uz je fakt hodne penez
S tou ramkou mozna jo ale zas napajis ty cipy podle me s tim nemuzes pocitat, ale 1,5GB je fajny
Mys mam MX518, ale libi se mi G7 nebo MX Revolution ... ale stoji kolem 2000 coz uz je fakt hodne penez
S tou ramkou mozna jo ale zas napajis ty cipy podle me s tim nemuzes pocitat, ale 1,5GB je fajny
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
Krevety píše:Kvalitni firma to je, mam to od nich, ...
zkusim to, na mě děla hlavní dojem www stranky + prestiz té firmy (tu mironet má )
ta myš za 1300,- nevypada špatně, musel bych ji někde ozkoušet, přece jenom takhle na pohled z obrazku....
Kód: Vybrat vše
Spotřeba operační paměti však neovlivňuje spotřebu celého notebooku nikterak výrazně
no MX518 je spicka mezi dratovymi mysmi ale souhlasim, ze nejdrive je treba ji mit v ruce, nekomu treba vice vyhovuje razer
s tou spotrebou si to napsal presne jak sem myslel, to co "mozna" usetris na provozu disku, spotrebujes na provozu pameti , ale jak uz sem rekl budou to velmi nizke hodnoty
s tou spotrebou si to napsal presne jak sem myslel, to co "mozna" usetris na provozu disku, spotrebujes na provozu pameti , ale jak uz sem rekl budou to velmi nizke hodnoty
Samsung 730U
el-codeas píše:macutak píše:
tak na toshibu zlevnuji, v czc.cz dokonce o 2tisice.. ještě si počkám, a příští týden asi objednávám...
už jsem si koupil brašnu, z Datartu ve sleve za 1300,- i s myší a webkamerkou
Já už jsem rozhodnutý, že to koupím u it.cz .. prohodil jsem s nima pár e-mailů a v pohodě ... dokonce jsem se dočkal odpovědí aj do 15 minut ... Jinak já budu kupovat tu Toshibu, pak Dicota BacPac Mission - barvu zvilím až na prodejně - už jsem se s ním dohodl a bezdrátovou myš s klávesnicí od Logitech
Teda pokud mi pojede autobus z Prahy domů, páč spadám do ústeckého kraje
tu RAMku dokupovat nebudu, páč na to už nemám peníze ... v podstatě místo ramky bude batoh ... a por mé aplikace by ěla 512 stačit ... jinak myslím, že to nic stát nebude .. vždyť se jenom otevře zadní kryt a strčí se tam ramka, pokud se nemýlím ... to je otázka minuty ...
Už jsem rozhodnutý o všem, takže se raději na ten batoh Topgal ani dívat nebudu ,páč pak bych byl akorát nas*anej ... ten bezdrát asi to nebude žádná sláva, ale vyjde mě to na ticku a odkaz je zde ...
http://www.it.cz/index.php?met=49&produkt_id=3546&
Už jsem rozhodnutý o všem, takže se raději na ten batoh Topgal ani dívat nebudu ,páč pak bych byl akorát nas*anej ... ten bezdrát asi to nebude žádná sláva, ale vyjde mě to na ticku a odkaz je zde ...
http://www.it.cz/index.php?met=49&produkt_id=3546&
Krevety píše:jej a psaliste nekdo treba do toho softcomu, experti ?
Mesic znamena to ze za tu cenu to nejsou schopni dodat
No jo, to mě nenapadlo s tim dodanim..
Jinak ten softcom jsem tedka zkusil, tak uvidime - jeste jednou diky za PRIPOMENUTI ja na to uplne zapomel (psal jsem do jinyhc 2 prodejen o dostupnost)
Tak jsem asi rozhodnut +1GB RAM (proto beru "levnesi" a ne drahy Core Duo) ještě dokoupm tašku, blutetooth, wifi, to bude parada a hura do skoly
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“