Co mi vadí, je fakt, že Lenovo takhle plošně prasí všechny řady. Jakoby nemohli mít pár modelů ThinkPadů pro firemní neználky (lesklé ThinkPady na powerpoint) a pak pár modelů pro lidi, kteří na tom potřebují opravdu pracovat
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Puppy píše:Vsimli jste si, ze herni Lenovo Y50 http://blog.laptopmag.com/lenovo-y40-an ... n/dsc00344 ma ted mozna nejvic profesionalni layout/popisy klavesnice ze vsech soucasnych ThinkPadu ? F klavesy maji velke Fx popisky zatimco ikonka je mensi, na klavesach je primo vyznaceno kde je SysRq, Pause, Break.
Neni to na hlavu ?
Jakoob píše:"A company I help support began deploying the T440s (20AR) about a week ago to some 20+ users and more than half of those have already started reporting the issue of monitors that blink off and on randomly throughout the day."
Lenovu se ta nová řada ThinkPadů fakt asi nepovedla, nejdřív touchpady, teď všem blikají monitory nebo nejde nastavit rozlišení...
Si snad po vzoru Swarma objednám do T500 silnější procesor
Warhawk píše:Než procesor, pořiď SSD
Warhawk píše:Popravdě já jsem si přechodem z T500 na x220 docela pomohl
swarm píše:Trocha OT: No a co z toho vyplývá? Že takové ty běžné čekačky během práce (třeba načtení extrémně přeskriptované stránky a jiném drobné úkony) jsou na o pět let novějším počítači úplně stejně dlouhé
Jakoob píše:swarm píše:Trocha OT: No a co z toho vyplývá? Že takové ty běžné čekačky během práce (třeba načtení extrémně přeskriptované stránky a jiném drobné úkony) jsou na o pět let novějším počítači úplně stejně dlouhé
Já bych neřekl, že je to OT... sám bych rád viděl například srovnání T500, T510, T520, T530 a T540p s procesory na podobné frekvenci a stejným počtem jader. Zdali opravdu došlo k radikálnímu navýšení výkonu, nebo nám Intel maže od T520 med kolem pusy
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů