no tobudou já už mám clek m vybráno noa ale furt mito někdo rozmolouvá buď bratranec nebo náš správce netu že prý je to blbý no jo ale zatím se jim to nepovedlo a ani nepovede počítač je můj život a já potřebuju být mobilní..b.a.r.t.i.i.k píše:Tak to myslim ze asi jo ale tak nez si ho koupis tak budou dalsi notasy uvidis...
Pr0f3s1on4l píše:Tto je pravda i ne dobrý počítač s pamětí a pevným diskem jako notebook kupíše bez lcd bez myši a klávesnice bz bedniček za 20 000 jak se se tak díval jako i lveněji ale ne takdobrý jediné v čem je normální počítač lepší že má lepši grafiku ale notebook je zase mobilní a to se mi na něm líbí záleží mi na výkonu na grafice moc ne nové hry nehraju... ale i tak já mám na pc NVidia gF fx 5200 no a rozjedu directs 10 a san andreas vím že v notebooku a vpočítači je to rozdíl ale tao grafika mi stačí když na notebooku koupím přes 8000 myslím že by sem skoro vyrovnala té mojí jinak teďnevím jestli to d kuopím grafickou kartu takto to mám řešené na pc setřenici například notebook skládali ztak nevím rpčo b nešla vyměnit grfaika nejsem si s tím jistý no řekněte jestli to jde..
Pomůže mi nějak nesdílená grafika což znamená ddvoujádrový procesor ve výkonu té grafiky a nebo to bude na stejné úrovni??
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 36 hostů