Nová rubrika
Nová rubrika
Zdravím
Poslední dobou se na fóru objevují stále častějí dotazy spjaté s hraním her. Možná bys stálo za zamyšlení udělat novou rubriku právě s dotazy týkajících se games. Aspoň by se snad trochu předešlo stále se opakujícím dotazům k tomuto tématu.Podle mě by se zefektivnila činnost fóra a přispělo by se k přehlednosti. S pozdravem
Poslední dobou se na fóru objevují stále častějí dotazy spjaté s hraním her. Možná bys stálo za zamyšlení udělat novou rubriku právě s dotazy týkajících se games. Aspoň by se snad trochu předešlo stále se opakujícím dotazům k tomuto tématu.Podle mě by se zefektivnila činnost fóra a přispělo by se k přehlednosti. S pozdravem
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Věř tomu že tak 95% lidí pravidla nečte... Chtěj jenom vědět odpověď na to co je zajímá... Kouknou na prvních pár příspěvků když nenajdou co hledaj hnedka daj dotaz...
Live youre life, like it's youre last day... and then die
FSC Amilo Xa 1526: Tur.X2 TL56; 1024MB RAM; 160GB 5400.0; Go7600 256MB; Microsoft VHP; 17"
FSC Amilo Xa 1526: Tur.X2 TL56; 1024MB RAM; 160GB 5400.0; Go7600 256MB; Microsoft VHP; 17"
kdyby používali tlačítko HLEDAT povětšinou by nemuseli se přiblble ptát nebo číst FAQ.
A tohle je dobře ?
Věř tomu že tak 95% lidí pravidla nečte... Chtěj jenom vědět odpověď na to co je zajímá... Kouknou na prvních pár příspěvků když nenajdou co hledaj hnedka daj dotaz...
A tohle je dobře ?
tento účet již není aktivní.
tak tu zridte "rychloporadnu" na symbianforum.cz se to docela osvedcilo kazdej si tam zalozi co chce a po case se to automaticky mazne takze to nikoho neotravuje a uzivatel odpoved dostane
pro "NTB + Games" jsem taky; myslim ze by se tim mohly podobny dotazy soustredit jen tam a trochu by se procistilo forum
pro "NTB + Games" jsem taky; myslim ze by se tim mohly podobny dotazy soustredit jen tam a trochu by se procistilo forum
tak to je něco jako smetiště tady teda až na to že se to jmenuje rychloporadna. Pořád mě na tom zaráží jedna věc to radši budete milionkrát odpovídat na dotaz kterej se tu pokládá 20x denně v rychloporadně ? s nadsázkou to myslim. Jsem líný hovado ale když něco potřebuju na foru tak si to opravdu hledám přes hledat a když nenajdu tak pak se zeptám.
tento účet již není aktivní.