Asus G750JZ
Asus G750JZ
Asus ROG Strix G18
Jo ona je tam plná palba, to sem přehlídnul. V tom případě by cena 46k byla velmi solidní a MSI by tím pěkně potopila. Ceny nových MSI jsou docela vysoko. Zvednutí o 3 tisíce na základním modelu GT60 nebude dle mého názoru veřejností přijato zcela kladně. Jasně, je tam výkonnější procesor i grafika + sluchátka, ale CPU stojí jen o pár dolarů více než 4700MQ, grafika (jež nabídne o kolik, 10% výkonu navíc?) hádám taky nebude stát o moc více a ty sluchátka, no budiž. Pokud se mýlím tak mne opravte, ale zákazníci i v cenové kategorii nad 30t počítají každou kačku.
No uvidíme jak to nakonec bude s cenou Asusu, každopádně boj o zákazníky to bude zajímavý.
No uvidíme jak to nakonec bude s cenou Asusu, každopádně boj o zákazníky to bude zajímavý.
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
právě proto píšu, že mi ta cena připadá nereálná, protože tím by si potopili svůj aktuálně dostupný G750JH-T4053H - to by si každý počkal na tu novinku a tento by nikdo nebral. A protože o tom modelu zatím nikdo nic neví (zkoušel jsem i distributory, tam mají v ceně 46 tisíc něco podobného viz výše ), tak se mi tomu nechce ani moc věřit
no nevim.. kdyz beru ten jejich model za cca 1400e (i7/8G/1TB/GTX880M 4g), pripocitam si 3*8G pameti, 2*128GB msata ssd (mimochodem dobra kopie msi ssd raidu:), tak uz jsem na cca 49 tisicich. A to tam neni zohlednenej ten 3D displej, kterej neco malo asi taky stoji, 4GB vs 8GB gddr5 pameti, ani bluray mechanika..
Se podivej jak to ted pocitaji. Mezi modely s 1Tb diskem, W8 a 8GB vs 16Gb je presne 70 euro, coz je realna prodejni cena 8GB modulu, vychazi to presne. Verze bez OS a s 16G a verze s W8 a 8G stoji stejne, cili pocitaji ze W8=8GB, coz cenove sobe taky odpovida. Podle me to scitaji. Myslim ze musi brat nejake "bezne ceny" komponent, jinak by to mohlo byt kontraproduktini - vzdycky by pak vychazela lip nejaka sestava, at uz ta levnejsi, nebo ta drazsi a o to min by se pak prodavala ta druha, aspon si myslim. A u drazsi sestavy predpokladam bude chtit kazdej vyrobce i vic vydelat, takze proc by meli pocitat s levnejsi cenou komponent...no uvidime - jestli se to vubec nekdy objevi na pulte