notebook na cesty vlakem-filmy
notebook na cesty vlakem-filmy
prosím o radu, Chci pořídit notebook, který budu používat Na filmy, hudbu, internet a přes usb tuner na TV. Používat se bude na ubytovně. na dovolené a ve vlaku. Chci 15 palcový matný monitor, výdrž na baterky asi 5 hodin. Cena kolem 10 000 Kč. Předem děkuji za rady
Xková řada od Asusu není špatná volba.Konstrukce solidní.S opatrnějším zacházením bez problému.Bčko od Lenova je solidní konstrukce.Ovšem poslední dobou má Lenovo trochu problémy s výrobními vadami.A podpora Lenova se tváří,že žádný problem neexistuje.A to mi vadí.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
součastný výběr:dva výše uvedené Asusy
HP PROBOOK 450 H6R34ES
HP PROBOOK 450 FOX23ES
LENOVO THINKPAD EDGE E535 NZRDSMC
LENOVO THINKPAD EDGE E530 NZY4MMC
LENOVO THINKPAD EDGE E530 Y4MMCWP
U Asusu se mě líbí velký HDD, ale vadí mě pouze dvě USB. HP se mě líbí výbavou i vzhledem a o těch Lenovech Thinkpad jsem se moc nedočetl, jen v některé recenzi někdo tvrdí, že má mizerný displej oproti ostatním z mého výběru( ale je to jen jedno tvrzení) Prosím uveďte pořadí od nejlepšího z nich dál. Vím, že jste zde odborníci, tak prosím ještě jednou o radu. Předem díky
HP PROBOOK 450 H6R34ES
HP PROBOOK 450 FOX23ES
LENOVO THINKPAD EDGE E535 NZRDSMC
LENOVO THINKPAD EDGE E530 NZY4MMC
LENOVO THINKPAD EDGE E530 Y4MMCWP
U Asusu se mě líbí velký HDD, ale vadí mě pouze dvě USB. HP se mě líbí výbavou i vzhledem a o těch Lenovech Thinkpad jsem se moc nedočetl, jen v některé recenzi někdo tvrdí, že má mizerný displej oproti ostatním z mého výběru( ale je to jen jedno tvrzení) Prosím uveďte pořadí od nejlepšího z nich dál. Vím, že jste zde odborníci, tak prosím ještě jednou o radu. Předem díky
ThinkPad EDGE jsou slušné stroje za tu cenu ... ale je to plasťák jak každý jiný a displej musím potvrdit, že stojí za starou ... ale to je u většiny NTB ... doporučuju se na to někde podívat naživo, každý je na to citlivý jinak ...
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
Zpět na „Jaký vybrat notebook“