Chystám se koupit notebook na VŠ s těmito požadavky: cenová hranice do 20 000 Kč, co největší mobilita (WiFi, BT, S-Video a další možnosti připojení periferních zařízení) a za daných podmínek co největší výdrž baterie. Moje volba teď leží mezi ASUSem F3M-AP071A:
http://www.alza.cz/notebook-asus-f3m-ap071c-d72832.htm
- u ASUSu se mi líbí lesklý displej, čtečka karet a FireWire
a Fujitsu Siemens Amilo Pro V3405:
http://www.megaobchod.cz/notebooky/fuji ... v3405.html
- u něj je +/- 14" displej (ale matný)
- má výdrž baterie 4 hodiny, procesor Core2Duo
- WiFi a/b/g
Počítač používám opravdu pro všechny možné činnosti, ale většinou jen nárazově (webová grafika, programování, střih videa, nějaká hra, hudební úpravy).
Většinou pracuji pouze s internetem, ale když potřebuji dělat nějakou z výše uvedených činností, byl bych rád, aby to notebook alespoň částečně zvládal.
ASUS F3M-AP071A nebo FS Amilo Pro V3405
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Já to myslel tak, že když třeba pojedu tři hodiny vlakem Olomouc-Praha, tak si zahraju nějakou hru. Většinou MVP Baseball 2003-2005 od EA Sports. To by snad tyhle notebooky mohly zvládat...
S tím videem taky nejsem moc náročný. Když třeba přijedu z nějaké akce a mám v zásobě nějaká videa, tak to dám dohromady, přidám hudbu (většinou vystačím s Ulead VideoStudio 6, co jsem měl k Tv tuneru).
Tyhle věci mi teď docela bez problémů (občas pomalejší) zvládá stolní PC v konfiguraci AMD Athlon 1700+, 256 MB Ram a grafika nVidia GeForce Ti200 se 64 MB paměti.
S tím videem taky nejsem moc náročný. Když třeba přijedu z nějaké akce a mám v zásobě nějaká videa, tak to dám dohromady, přidám hudbu (většinou vystačím s Ulead VideoStudio 6, co jsem měl k Tv tuneru).
Tyhle věci mi teď docela bez problémů (občas pomalejší) zvládá stolní PC v konfiguraci AMD Athlon 1700+, 256 MB Ram a grafika nVidia GeForce Ti200 se 64 MB paměti.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“