NTB okolo 400e ( 11 tis CZK) + -

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
mirec4885
občas něco napíše

NTB okolo 400e ( 11 tis CZK) + -

Příspěvekod mirec4885 » 28 dub 2014 22:26

Název: pracovný ntb, vyberám ntb pre Mamku :)

Cenová relace: vid. predmet

Použití:ntb bude slúžiť hlavne na veci do roboty, čo je office, word, powerpoint a pod. programy, dalej net, filmy... nič take náročné čo by stálo za zmienku :)

Mobilita: tu by som asi kládol najväčší dôraz vo výbere ntb :) .. hľadam niečo ľahšie pre nu, aby ho mohla nosiť do roboty kedže chodí pešo,aby to nebola nejaká 3kg obluda.. skor niečo okolo 2kg.. čím menej tým lepšie samozrejme..a pri výdrži baterky práve naopak :D .. čim väčšia výdrž tým to bude len lepšie a lepšie :) .. o kvalitnom spracovani ani nehovorim..asi nikto netúži o lacných vrzgajúcich plastoch/pantoch ..

Uhlopříčka: naj. bude asi 15, ale ked sa najde aj neaký 14 palcový tak to asi nebude veľký problem.. menší už nie..ani väčší ako 15 :) .. matný alebo lesklý? to bude asi jedno :) ..

Další požadavky: hlavne o tu mobilitu vyššie spomínanu (hlavne váha), viem cena není bohvie aká vysoká, predsa je to ntb pre ženu ktorá nebude na tom hrať bf4 a pod. :D , ale tak nech je ten ntb z tých kvalitnejších, a čo by tam mohlo byť.. no nemusí, tak podsvietená klávesnica ..a ešte som zabudol že numerická je už samozrejmosť :) .. nech veľmi nehučí ten ntb ..ked sa na nom nebudu robiť zložité veci :) .. bez OS :) .. a nech ma aspon 2 USB porty 2.0 (viac usb v ntb a tak) .. a ešte čo by bolo celkom fajn.. keby mal.. tak ten SSD či SSHD disk :) .. tiež neni samozrejmosť.. ale tak pri tej cene sa nebudem čudovať ked nebude mať ani podsvietenu klavesnicu ani ten hybridný disk :) .. asi všetko na čo som si spomenul, ntb je hlavne na písanie.. tak nech ma rozumne rozmiestene klávesy :D .. ale všetko je predsa len o zvyku ..

za gram. chyby sa ospravedlnujem-no hate..
ked som niečo dôležité zabudol tak stačí napomenúť..ja to dopíšem :)

za každý návrh som Vám vdačný :) ..

Zpět na „Jaký vybrat notebook“