Můžete mi prosím doporučit mininotebook za přijatelnou cenu, který bych ráda využívala na internet (tedy připojení pomocí WIFI) a pro kancelářské balíčky? Žádné využití pro hry, pokud možno již s předinstalovaným systémem, tichý, s dlouhou výdrží baterie a přijatelnou kapacitou HDD, velikostí displeje 10,1, matnou obrazovkou (není podmínkou), lehká váhová kategorie.
Zatím jsem shlédla výrobky řady ASUS, ale nevím, jak si vede tato značka v oblíbenosti a cena je kolem 5 tisíc a více, ale třeba po Vánocích by mohla být výhodná výprodejová akční nabídka.
edit: úprava cenové relace
Mininotebook jako náhrada za standardní NTB
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Mininotebook jako náhrada za standardní NTB
Naposledy upravil(a) smiesek dne 10 kvě 2014 10:54, celkem upraveno 1 x.
Lenovo ThinkPad R61i, NF 092CF, 8932-9ZG
OS Vista Business 32-bit
OS Vista Business 32-bit
NTB do 4000
Já jsem našla něco, co by se cenově vešlo. Je to 10", ale nemá to Windows, ale Android (http://www.notebooky-a-tablety.cz/index ... &id_lang=7). Tak nad tím váhám, ale cena i s DPH a dopravou je do 4000. Dokonce mají miniprdítko za asi 2500, ale to má zase jen 7" displej a to mi přijde jako fakt málo. Scháním něco do školy na přednášky, takže nepotřebuju nějaký herní dělo se 4jádrem, ale jen něco na web, mail, FB, word, excel, adobe a na filmy. A tohle se mi cenově docela líbí. K noťasám z druhé ruky nemám po špatné zkušenosti důvěru a osmičku za ntb nedám, nemám
Na androidu ms office nerozjedes, existuji tedy nejake alternativni kancelarske programy.
Podobne to nesplnuje tvou prvni podminku, ze chces mit dostatek mista, k tomu by to chtelo rovnou externi hdd.
Osobni zkusenost nemam, ale radsi bych zkusil nekde sehnat penize a priplatit si, u znamych zkusil sehnat moznost nakupu bez dph nebo v nouzi zkusil bazar.
P.S.: Koukal jsem na ten "obchod". Koukal jsem na obchodni podminky. Patrne to funguje tak, ze jim zaplatis a oni za tebe nakoupi pozadovany kus v nejakem zahranicnim obchode (DX, aliexpress). V cene nemas zapocitane DPH (clo bys snad pri takove castce platit nemela). O moznosti uplatnovat zaruku nebo servisovat neco znacky, kterou jsi v zivote neslysela. Nesel bych do toho teda.
Podobne to nesplnuje tvou prvni podminku, ze chces mit dostatek mista, k tomu by to chtelo rovnou externi hdd.
Osobni zkusenost nemam, ale radsi bych zkusil nekde sehnat penize a priplatit si, u znamych zkusil sehnat moznost nakupu bez dph nebo v nouzi zkusil bazar.
P.S.: Koukal jsem na ten "obchod". Koukal jsem na obchodni podminky. Patrne to funguje tak, ze jim zaplatis a oni za tebe nakoupi pozadovany kus v nejakem zahranicnim obchode (DX, aliexpress). V cene nemas zapocitane DPH (clo bys snad pri takove castce platit nemela). O moznosti uplatnovat zaruku nebo servisovat neco znacky, kterou jsi v zivote neslysela. Nesel bych do toho teda.
S tím obchodem nemám problém, tu firmu znám, mají běžný eshop s vlastním zbožím a tohle je jejich bokovka. Kámoš od bráchy u nich nakupuje už kolik let a specielně z tohohle jejich eshopu si koupil tablet. Je to jak říkáš, ta cena tam je bez daně a je tam vysoká doprava, ale i tak to vychází dost levně a raději to koupím od nějaký firmy, než od vykuka na aukru, kde za peníze nedostanu buď vůbec nic, nebo totální šunt
de mi o to, jestli takový noťas bude uživatelsky srovnatelný třeba s EEE1000 od Asusu. Je totiž malý lehký a levný, prostě můj ideál. Bohužel nedám dohromady další čtyřku na kup klasickýho noťasu.
de mi o to, jestli takový noťas bude uživatelsky srovnatelný třeba s EEE1000 od Asusu. Je totiž malý lehký a levný, prostě můj ideál. Bohužel nedám dohromady další čtyřku na kup klasickýho noťasu.
Ze nedostanes cihlu jsi na aukru chranena stejne jako v tomhle obchodu, mozna jeste vic. S kvalitou zbozi to je komplikovanejsi, ale dost prodejcu ti tam nabizi treba pulrocni zaruku nebo moznost vyzkouseni si stroje a bezplatne vraceni. Tady mas zaruku rok.
Pokud mas zajem o takovy stroj, nevidim duvod, proc si to rovnou neobjednat v zahranici.. aspon usetris poplatek za zprostredkovani (700 Kc).
Kdyz se podivas na ebay/dx/aliexpress, tak tam najdes srovnatelne kusy.
Ale osobne bych do toho nikdy nesel (nenainstalujes tam programy jako na pc, nic se ti tam nevejde a prakticky bude problem i s nejakym servisem).
Uzivatelsky srovnatelne to neni v zadnem pripade, to jen tou velikosti pocitace.
Asus eee jsem mel v ruce naposledy 2 roky zpatky u kamaradky, i tak mi prijde jako lepsi volba nez toto..
tady ho treba nabizeji:
http://aukro.cz/netbook-asus-eee-1000h- ... 67491.html + koupit na ebay novou baterii (kolem 400 Kc)
Pokud mas zajem o takovy stroj, nevidim duvod, proc si to rovnou neobjednat v zahranici.. aspon usetris poplatek za zprostredkovani (700 Kc).
Kdyz se podivas na ebay/dx/aliexpress, tak tam najdes srovnatelne kusy.
Ale osobne bych do toho nikdy nesel (nenainstalujes tam programy jako na pc, nic se ti tam nevejde a prakticky bude problem i s nejakym servisem).
Uzivatelsky srovnatelne to neni v zadnem pripade, to jen tou velikosti pocitace.
Asus eee jsem mel v ruce naposledy 2 roky zpatky u kamaradky, i tak mi prijde jako lepsi volba nez toto..
tady ho treba nabizeji:
http://aukro.cz/netbook-asus-eee-1000h- ... 67491.html + koupit na ebay novou baterii (kolem 400 Kc)
4000 je opravdu hodně nízká částka. Za sebe mohu doporučit Asus EEE x101ch: http://www.nalezneme.cz/nejlevnejsi-not ... h-red009u/
Cena je o okolo 5000Kč, ale nic levnějšího z normálního obchodu s dvouletou zárukou těžko seženeš. V tomto směru je pět tisíc skvělá cena. Vždyť za tuto cenu se prodávají průměrné mobily a tablety
Cena je o okolo 5000Kč, ale nic levnějšího z normálního obchodu s dvouletou zárukou těžko seženeš. V tomto směru je pět tisíc skvělá cena. Vždyť za tuto cenu se prodávají průměrné mobily a tablety
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
jelikož mi začíná opět můj současný NTB Lenovo ThinkPad R61i, NF 092CF, 8932-9ZG vypovídat službu a přemýšlím, zdali investovat do opravy, či si již koupit něco novějšího a menšího.
Ráda bych oživila toto téma a dostala doporučení na NTB, požadavky zůstávají stejné, tedy jde mi hlavně o systém Windows, pokud možno aby značka NTB byla v ČR pro něj poskytován bezproblemový servis (zatím jsem stále v domění pro ASUS) a cena prosím odpovídala kvalitě, nejsem náročná uživatelka NTB a nějaké nadstardní práci nepředpokládám že budu na něm vykonávat.
Nerada bych se rozhodovala a kupovala něco v rychlosti, než mi současný NTB vypoví službu a nebudu tak mít nic.
Cena prosím dle vašeho doporučení a pohledu.
Děkuji
jelikož mi začíná opět můj současný NTB Lenovo ThinkPad R61i, NF 092CF, 8932-9ZG vypovídat službu a přemýšlím, zdali investovat do opravy, či si již koupit něco novějšího a menšího.
Ráda bych oživila toto téma a dostala doporučení na NTB, požadavky zůstávají stejné, tedy jde mi hlavně o systém Windows, pokud možno aby značka NTB byla v ČR pro něj poskytován bezproblemový servis (zatím jsem stále v domění pro ASUS) a cena prosím odpovídala kvalitě, nejsem náročná uživatelka NTB a nějaké nadstardní práci nepředpokládám že budu na něm vykonávat.
Nerada bych se rozhodovala a kupovala něco v rychlosti, než mi současný NTB vypoví službu a nebudu tak mít nic.
Cena prosím dle vašeho doporučení a pohledu.
Děkuji
Lenovo ThinkPad R61i, NF 092CF, 8932-9ZG
OS Vista Business 32-bit
OS Vista Business 32-bit
Zpět na „Jaký vybrat notebook“